hoşbuldum hocam gayet açıklayıcı oldu tskrler takipteyiz hocam selamlar
Sercan 42 42 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistemin gelmeyeceğine nasıl kanat verdimizin bugün ayın 24 mü Aralık 24 mü bugün.
Siz niye çok savunuyorsunuz başarısız işte eleştiri bizim hakkımız tahmin yaparken bunları düşünmüştür artık kendisi cevap versin öyle tahmin yapıp milletin hevesini kırıpla olmaz bu işler
-
Benim için yıl başı 31 aralık 1 ocak
kar olacak ki yılbaşı kar var diyebileyim..Ocak ilk haftası içerisinde bir salınım gözüküyor..Takibe değer bir salınım 2 güne netleşir Avrupa atağı olabilir en başından beri söylüyorum ama avrupaya bırakmamak için de takip etmek lazım kuzeybatı kesimlerimizi de yine de etkileyebilir
Hmm anladm hocam sizi 7 veya 8 yıldır takip ediyorum başka forumdan sizin arkanızdan geldim ocak ayı nasıl gözüküyor yağış ve sıcaklık açısından bu sadece İstanbul için değil ülke geneli için diyorum hangi bölgeler Şanslı sizce tskr şimdiden
-
Barajların son durumu iyimidir sence .
Ne allaka hocam adam kurak ve sıcak ocak şubat bekliyor daha bir 5 gün önce alacağımız sistemi gördünüz ne halle geldi nasıl oluyorda bu kadar emin konuşuyor hadi neyse sıcaklık belki tutar yağışı nasil tuturuyorsun
-
27
Aynen arkasındayım bu tahminin. Değişen bir durum yok
Bi kere de iyi bir şey syle yav bir kere
-
Yılbaşında yok
Ama akşam o tarihlerde sistem var dediniz hocam
-
Peki hocam sırası değil ama ocak ayı sıcak ve kurak mi geçecek bir ipucu verseniz
-
Kim paylasiyorsa kolay gelsin şimdiden elline saglik bol yağış ve kar güncelleme olur inşallah
-
Bu gfs yine bağladı İtalya sevgisine korkmuyor değilim acıkcası
-
kuru soguk yiyoruz inş yağış kısmı degişir
-
hayırlı sabahlar canlar
-
Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !
Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .
Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .
Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....
Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.
Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin
-
Ne Ocak ayı buz gibimi
Yaw arkadaş sen cfsye bakım mileti niye heveslendiriyon daha acemi uyesin ne anlarsın bu işlerden bi bk ecmye 3 aylık tahminin paylaşmış bi bak türkiye ne halde Aralık ocak şubat ne soğuk var ne yağış gelmişin burda millete cfsyle iş öğreniyorsun sen hiç tahmin yapma bence mileti heveslendirip yükseltme son bu millet sana demediğini bırakmaz demedi deme
-
Farklı ayrıntılar önümüzdeki hafta içi buralarda olursam eklenecek acele etmeye gerek yok daha Aralık 21 de kış başlıyorsa
Kışın ikinci yarısını hesaplama yaparak hangi aylarda biraz daha şanslı olabiliriz ufak bir ip ucu olsun resmi olarak bugün den itibaren Kış Mevsimine tam 18 gün var .
Şimdi yağış tahmini eklersem ortalamadan bir sonuç çıkar .
Not @Salihh çok soruyor diye bu açıklamaya yapma gereği duydum salihh nefes al nefes ver .
Mart ayı çok dikkat ve ilgi çekici geliyor bana iyi forumlar ...
Bismillah kışa daha girmedik marta ne işin var hocam o zmn demekki Aralık ocak şubatta bir şey yok kapatalım gitsin kışa
-
Kadıköy sahilde bile örtü oldu bu kış. Mumla ararız 2020-21 de ki kar yağışlarını.
Hocam bu dediğiniz sahiler adinami geçerli iç bölgeler içinde gecerlimi