Uyuyan uyuyana 😂 devam edin bakalım, iyi uykular 🌸
iyi uykular
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUyuyan uyuyana 😂 devam edin bakalım, iyi uykular 🌸
iyi uykular
İngiltere de kar fırtınası 10 gün daha sürecek…Adamlar uzun aradan sonra sağlam giriş yaptılar
Biz ne zamn giriş yapacak hocam
Hoşgeldin
Hoşbuldukk 😊😊
wriscuttern İlk gelen , tebrik ediyorum :'D
Bizde varız 🤩🤩
Kıyılara kar yapma potansiyeli yüksek olan sistemler açısından kötü gözüküyor
Yani yagis nasıl hocam iyimi en son kurak demistiniz
Aralık ayının 2. haftası itibari ile kıyılar adına tatmin edici bir veya iki sistem alabiliriz. (Aralık ayı sonuna kadar ki süre zarfında).
Yakında biraz daha detaylı yazı paylaşacağım bu konu hakkında. Ocak ayından da bahsedeceğiz biraz.. Açıkçası durum çok iyi gözükmüyor. Verilerin biraz daha netleşmesini bekleyelim...
Ocak ayı nasıl iyi gozukmuyor yagis açısından mi yoksa soguk açısından mi
Aralık ilk haftası balkanlardan bir sistem ihtimali mevcut.. +400 rakıma kar bırakacağını düşünüyorum. Kıyı iller en iyi ihtimalli senaryoda karla karışık yağmur alabilir. Kıyılara kar beklentim dediğimiz gibi Aralık 2. haftası ....
Yağışları devam edecekmi Aralık ocak ve şubat ne durum hocam halla kurak gozukuyormu
ecm yagıs haritasi varmi
Yani hocam 10 gunde değiştiğine göre bir ayda neler olur neler enfes görüntüler var dediğiniz günden bu yana
begnmesine beğenirizde hani yagis haritasi niye yok sanki çok yagis alıyoruz da direk soğuğu tek attıyon benim gözüm bu soğuklarda değil çok iyi yagis almamız lazım snra soguk ve kar
Modeller çok başarısız normalde bu gün konumum adına gece saatlerine kadar yağmurluydu ama bırakın bir damla yağışı hava günlük güneşlik tek bulut yok hepsi cuvalladi
arkadaşlar paylaşım niye yok merak ediyoruz sabah güncellemesini ve öğlen güncellemesini paylaşacak olan varmi
hemen paylasiyorum
Tskr ederim
Günaydınn 🌸
Günaydınn
Sabah gfs çıktısını paylaşan yokmuş bi baksaydik beeyaa