Evet 1 mart itibari ile beklentim olabilir şubatı kapadım kendimce.Gelecek olan sistem marta kaydı
Nasıl yani hocam iç ve doğu bölglere kar yagmayacakmi yani ben mi yanlış anladim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet 1 mart itibari ile beklentim olabilir şubatı kapadım kendimce.Gelecek olan sistem marta kaydı
Nasıl yani hocam iç ve doğu bölglere kar yagmayacakmi yani ben mi yanlış anladim
Hasan sistemi ben getirmiyom ben istedim diye böyle gelicek Hali yok Kırım üzerinden gelince de Batı bölgeler izler zamanla gorecez inş herkez mutlu olur
neyin tartışması bu modellerde sistem yok ki
Modellere yansımaya başlayınca belli olur o.
Belki sadece Trakya Marmara. Belkide sadece Karadeniz ve Doğu.
Akşama ana gfs verir biseyler.
Demeyi öyle hocam Ankara olarak doğru dürüst kar almadık inşallah iç bölgelerde nasiplenir ekinler için en uygun zaman
Peki hocam bu önümüzdeki sistemlerde içine dahilmi onuda sayıyorsanız bir sistem allacaz ülke geneli icin
Bulutluluk yarın gece artıyor nem artışı ile sıcaklık -3-4 lere gerileyecek.Yoğun yağış yarın gece saatleri itibari ile başlıyor muhtemeldir ki haftanın ilk günü beyaz örtü ile uyanacaksınız.Yağış süresi ortalama 6-12 saat görünüyor
Tskrler hocam inşallah sistemler almaya devam ederiz varmi uzun vadede bir gelişme
konya Ankara sınırı hocam
Konya kayseri hattı yoğun kar Dikkat
Kopyanın kuzeyine cikarmi hocam rakım 1500
hocam varmi bir gelişme
Olursa günlük sistem olur yani öyle bir sert giriş ülkeye göremiyorum 15 günlük periyotta..
Hmm anladım hocam inşallah veriler değiş ve sistemler aliriz
12 sine kadar takibi bıraktım..
Hocam bunu netleştirelim yani bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa iç bolgelerde kar varmi
Martin 15 ine kadar kış bitmez batı için.
Şubat ayı ilk 10 günü kıyılar istediği sisteme kavusamaz.
Ay ortası civarı film kopar.
Yani şubat ilk 10 günü yağış gelirse direk kar olur degilmi iç kesimler için hocan
Yarın ki lokal deniz etkisi geçişlerinden sonra sistemi sonlandırıyoruz..Batı istanbul adına ciddi bir sisteme evrildi..Şuan da ölçülen sıcaklık beklenen sıcaklığın -2 c altında gerçekleşiyor.Bu da batı istanbulda ki zeminde oluşan kar ile havadaki basıncın bir miktar artışı ve tutunma ile zemine yaklaştıkca kısmı sıcaklık terselmesi diyebiliriz.Ciddi buzlanma var sabah yola çıkacaklar dikkatli olsun lütfen.Şuan da şubat sistemi için gözüme çarpan ciddi bir beklenti yok olursa haber ederiz 10-12 şubatq kadar ciddi kar beklemiyorum.
Herkese iyi geceler
Hocam bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa ülke geneli icinmi yani iç ve doğu bölgeler
Avrupa yakasından yağış yavaş yavaş çekiliyor. Devamında Anadolu yakasında da çekilecek.yarin akşama doğru deklere devam.
inşallah hocam beklemedeyiz
Şimdi Bu tarihi ben merak edenleri de görelim nasıl bir sistem daha geliyor
Nasil bir sistem daha geliyor acarmisin hocam
bunun yağış haritasi yokmu canım kardeşim kuru soğuğu ne yapalim