Türkiye ye şimdilik sistem beklemiyorum izlanda fazla güçlü olabilir
İyi kışı kapatalım o zaman
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTürkiye ye şimdilik sistem beklemiyorum izlanda fazla güçlü olabilir
İyi kışı kapatalım o zaman
Marmara boşluğu gene berbat abi
Nerde varki zaten Marmara boşluğu diyorsun ülkede doğru dürüst kar yok
Yeni bir model çıksada onu takip etsek .
Aynen ya hocam 10 saatte bu kadar değişiklik olamaz biz nasıl güveneceğiz bu modellere
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Böyle bi rezillik yok ecm dün neydi bu gün ne oldu çok tutarsız yağışlari kuş etmiş
Açıklama çok kolay Ocak ayının belgesi her gün paylaşım edelim dedim bende
Ocak ayının son günleri ve Şubat bir iki günde modellerde sıkıcı görüntüler görmemiz doğal .
Hmm hani senin sistem mi görecektik 25 Ocak gibi hocam bı sıkıntı mı var
Veriler NAO Durumu gösteriyor. Bundan sonra böyle yapmak lazım öyle anladık .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Açıklarmısın hocam iyimi kötü mü
Sayın Sinan hocam ilk ve son sorularim olucak 1 iç Anadolu'ya yararmı 2 net tarihi ne zmn 3 ndemi 10 dan sonramı
Olacacak anlamında demedim zaten lazımken ortada yok ondan yazdım
Anladım hocam bende senin sistemle alakalı sandım 😁
Hocam senin işin zor valla bu güncellemelerle senin tarihte -20 değil +20 gelir
Biz sistem beklerken gittikçe berbat oluyor yeminle tiksindim artk bu saçma sapan güncellemelerden
Akdenizdeki 1015 😊
Tamam da bı şey olmadi
Valla ben ümidi kestim yaz gelsin artık
Afrikayi nasıl da her güncelleme veriyor
Afrikamizi nasıl da her güncellemede veriyor aslanım gfs
Arkadaş bilimin ortasından konuşmuş. Adam gördüğünü yaziyor. Sistemin gelmeme nedenini de yazmış. Şubatın ortası da diyebilir hiç yok da yazabilir. Hoca mı suçlu sistem gelmiyor diye?
Ben Burak hocayı burda tanimadm çoktandır takip ediyorum başka forumdan buraya geldi bende onun arkasından geldim ellestirmiyorum sadece dediğim şu ay ortasida sistem geliyor dersiniz oda olmaz kişi kapatırız bu yoksa ben hocamıza güveniyorum