Hocam MGM bizi sıcak tarafta birakmiş ayın 20sine kadar hem sıcak hem yağışsiz
Sercan 42 42 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende öyle abim..Daha güzelleri gelsin evet haklısın,yurtta olsun,kar kısırı yerlerde olsun ..
Bir kaç öteleme ile de bize düşebilir hala zaman var..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sercan 42 4
Hadi inşallah ben kendim için demiyorum ülke geneli için istiyorum zaten ben her sistemde kar alıyorum daha dün 20 cm kar aldım 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harunsalman da gelmişse tamam dır bu iş .
Hocam sistemin gelme olasılığı var mı daha
-
Sercan siteye ilk üye olduğunda kış tahmini için yorum yazmıştın .
Sonra sende bizi tanıdın bizi tanıdıysan beklemek lazım .
Biliyorum hocam sizi tanıyorum sadece size gelen eleştirileri sevmiyorum her kafadan ses çıkıyor ondn söyledim
-
Açıklamayı yarın yapacağım moraller şimdilik aynı kalsın inşallah
Hocam sistemin gelmeyecegini söyleyinde bu millet beklemesin ha yarın ha bügün gelmeyeceği belli zaten bütün modeller sistemi yok etti sizde kurtulmuş olursunuz sorulardan
-
Sinan hocam yaz geliyor -15 değilde + 15 geliyor gel denize girek boşver sistemi
-
Sinan hocam senin sistem gelmeyecek anlaşıldı başka sefere inşallah
-
Ocak 2.yarısında kutup girdabı yer değiştirebilir 20 ocak ile 30 ocak arasını takip etmekte fayda var
Yani Sinan hocanin sistemi kuş oldu
-
Kimselerde paylaşım etmemiş güncellemeyi .
Bunlar sistemi cepte sanıyor galiba hocam
-
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Nasıl yani hocam yani sistem değil sistemler mi allacaz bide 6 Ocak sisteminde sıkıntı var mı
-
Tabikide
Hocam gfs olsa neysede ecmde pek degişim olmaz diye biliyorum
-
İşine baksınlar
Değişirmi diyorsun üstad
-
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yani sistem felan beklemeyin diyor demi
-
Hmm hadi inşallah hocam