İç Anadolu’ya gelen sistemlerin %80’i kar yapar bu zamanda . Yüksek kesimler için değil, hocamızın bahsettiği öyle kıyılara efsane diyebileceğimiz bir kar beklemediğini söylüyor sadece.
Adam sistem beklemiyorki sistem yok diyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİç Anadolu’ya gelen sistemlerin %80’i kar yapar bu zamanda . Yüksek kesimler için değil, hocamızın bahsettiği öyle kıyılara efsane diyebileceğimiz bir kar beklemediğini söylüyor sadece.
Adam sistem beklemiyorki sistem yok diyor
Son kez yazıyorum buraya .
27 Aralık’ta Modellerde tam istediğiniz görüntüleri göreceksiniz .
Peki hocam gelme olasığı ne kadar yüzde kaç
Umutsuz olmaya gerek yok. Ocak ayının ilk yarısı özelinde , efsane potansiyelli bir sistem beklemediğimi söyledim sadece. Devamında neden olmasın ?
Vade yaklaştıkça detayları inceleyeceğiz. Teşekkür ederim
Peki bunu sadece İstanbul için mi söylüyorsun yoksa ülke geneli için mi mesela ben iç Anadolu'da yaşıyorum kar yok mu şimdi Ocak ayında yada ilk yarısında
Sinan hocam bu sarp doganin dediği gibi olurmu yada daha önce tutarlığı olan bir tahmin yapmismisdir çok canımı sıktı bu tahmin
Peki sen şimdi Sinan hocanin beklediği sistemin gelmeyecegini mi söylüyorsun
Teşekkür ederim. Bilimsel veriler ışığında "henüz" yok diyebilirim. Tabii bu verilerle en net 20 ocak tarihine kadar olan süreci yorumlayabiliyoruz ki o bile yüksek oranda tutarsızlık içeriyor. Hissiyat olarak soruyorsanız bu sene de devasa çapta bir sistem veya sistemler silsilesi beklemiyorum ama
Önümüzdeki süreci Ocak ayının ortasından itibaren yorumlamaya başlarız.
O zmn kışı kapatalım ne kar bıraktin ne soğuk
Hava2023 arkadaş gene üşenmemiş
Mantar gibiler 😋😋 canımda çekti olsada yesek taze taze 😁
vasatın da vasatı güncellemeler: Bu trend değişir mi? zor gözüküyor. kasımda gelen sistem hariç süreç geçen seneki kışın kopyası gibi sanki. ötelenen sistemler, model sonu sistem vermeler. hiç bir zaman gerçekçi olmayan veriler. Kalan ayların da ılıman bir karakterde tamamlananacağını düşünüyorum. Batı bölgeler biraz yağış alacak gibi. Ancak yılbaşından itibaren yağışın kesilip durgun havalar olması da ihtimal dahilinde.
Sinan bey nerdesiniz yine türediler
2018 e benziyor
Yani kötü mü
Benim kalan aylar için kış tahminim: ocak ve şubat aylarının bu geçen Kasım ve aralık ayları kadar soğuk yapmayacağını düşünüyorum. Daha böyle durağan ara ara orta düzeyde serinleme ve yağışların olduğu bir dönem geçireceğiz gibi duruyor. Uzun vade simülasyonları bize bu verileri fazlasıyla şu anda gözlerimizin önüne seriyor. Şehir merkezlerimiz özellikle İstanbul gibi Ankara gibi şehirlerimiz belki de bu kışı kar görmeden geçirecekler.
Alla alla yok canım ne diyor buuu 😁
Keyser sozee sen 21. Kişi olarak sağda solda takıl bakalım, kalabalık yapma
Elline koluna sağlık üstad
27 aralıkta modellerde haa 😎😎
Sinan bey şunada bi el at
İlk dikkat edilmesi gereken tarihler yılbaşı civarıydı ancak şimdi dikkat edilmesi gereken başka bir tarih daha belirlendi
Yani yıl başı sistem var ayrıyeten bir sistem daha var ben öyle anladım doğrumu hocam
Dediğim gibi kopyala yapıştır. 2017
Peki İstanbul için mi geçerli yoksa ülke geneli icinmi
Sisitem evet 😅
Heyecandan hocam