Merakla beklenen sorunun cevabı geldi hazır mıyız ?
Sistem 31 Ocakta Modellerde .
İnşallah
Emeğinize sağlık üstad. Erketeye yattık gelişini bekliyoruz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerakla beklenen sorunun cevabı geldi hazır mıyız ?
Sistem 31 Ocakta Modellerde .
İnşallah
Emeğinize sağlık üstad. Erketeye yattık gelişini bekliyoruz.
Pes etmek yok vakit var daha
Endişeye mahal yok mu diyorsun üstad. Saygılar.
O ihtimal yok 36 lu saatlerde başlıyor azor ile mücadeleye malesef keşke öyle olsa
Nasip kısmet hocam teşekkürler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gelişecek sistemi 60 saate itibari fişini çeken bir İzlanda gördük. 48 saate oluşum vardı ama azor bu alçak basınçın doğusuna hamle yapmış olsa şuan -20 ler önünde -16 lar bakanlara doğru hamle yapmışti.
Balon olma ihtimalini bu ab için sormuştum hocam.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İzlanda perişan etti modeli rex blokajina gidiyoruz
Balon olma olasılığı nedir hocam?
Tahmin sonuçta
Sadece tahmin değil Sinan üstad zaman makinesi de sende sanırım Bu isabetin başka açıklaması yok
Sinan hocam bu kış çok ilginç ilerliyor. Şahsen kışın sonunu kestiremiyorum. Mart ve Nisan ayları bile potaya dahil olabilir diye düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Leziz bir güncelleme oluyor. Keşke vade kısa olsa
1050 oldu gönder gelsin bakalım.
1 gün modeller kötü çıktı vermeye başlayınca kurudu buralar. Dün olsa 1 saat öncesinden itibaren onlarca mesaj olurdu. Neredesiniz dostlar birazdan başlıyoruz
Buradayız hocam. Konuda boş mesajlar olmasın bilen ustadlar yorumlasın diye sessiz takibe devam
Evet arkadaşlar dostlar bilirsiniz yada bilmezsiniz benim tahminlerim tutmaz
Ekim ayında verdiğin ocak tarihinde efsaneyi alıyorduk az daha başkan ne tutmaması. Senin tahminler de tutmuyorsa herkes işine gücüne baksın.
Vallahi ben halen bekliyorum
Seninleyiz başkan. Beklemeye devam.
Twitter'da Instagram'da 150 k takipçisi olanlara daha çok ilgi olduğu için gizli hazineleri keşfetmeleri zor.
Bırakın kimse keşfetmesin. Biz bize yeteriz. Şuradaki azınlığın Sinan hocaya verdiği değer 150k çoğunluğun vereceği değerden emin olun kat kat daha samimi, daha candandır.
Modellere yansıdığı zaman bu konu çok karışacak.
Sinan hocam geçmiş olsun tekrardan.