Malesef öyle. Emisyon ,egzoz kuralları ,yakıt ekonomisi vs. öne çıktığı için japonlar da el çekti bu efsanevi makinelerden..
Fakat JDM Legend'ın R32 olduğu konusunda size katılmıyorum. MK4 2jz Supra favorimdir. 
Zevkler ve renkler. Supra ile GT-R çok farklı araçlar. Bugün bile RB ve JZ yüklemek arasında utopik maliyet farklılıkları var.
Touring ve Sports car, iki terim arasındaki farklılık = GT-R ve Supra.
GT-R size lüks, konfor veren bir araç değil. Tipleri de öyle pek kaslı-sportif değildi (R34 hariç). Yumurta tipli bir otomobil fakat tam bir competition canavarı. Yani bir silah gibi. Görüntü değil amaç. Viraj düzlük farketmez her zaman hızlı gitmek için.
Supra'nın tanımı bana göre düzlük. Boş yollarda keyif çıkartılabilecek bir makine. Bu iki terimi fabrikadan ilk çıktığı gibi oynanmamış iki Japon aracı için yapıyorum.
Yükleme kısmına gelirsek.
A80 olsun 900hp.
GT-R olsun 600-650hp.
R32-33-34 her zaman kazanacaktır. Çünkü bunun için yapılmıştır. Şehir içinde kullanılabilir bir tur aracıdır o. Herşey yüksek beygir gücü değil. Büyük bir mühendislik var temelinde.
Maddi kısıma gelirsek.
650 hp bir RB makinesi yüklemek demek, Yaklaşık azımsanmayacak kadar kuvvetli 2 tane JZ makinesi fiyatına denk gelir. RB ler çok uçuk.
Bilgilerde bir yanlışlık varsa düzeltin tam hakim değilim bu konuya. Ben aslen Ford kullanıcısıyım (2.0 ST) :D