The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şair burda ne demek istiyor hocam uydu haritalarından pek anlamam mağzur görün.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şair burda ne demek istiyor hocam uydu haritalarından pek anlamam mağzur görün.
anadolu yakası ağırlıklı gibi avrupaya fazla ekmek yok
Hiç belli olmaz hocam. DEK şans işi
Ben yatıyorum dinleneyim biraz olsun sabah ola hayrola İnşaALLAH yanılmayız yanılsam bile yarın 19:00 gibi telefi olur İnşaALLAH
Günaydın hocam var mı bir gelişme ?
İstanbul 2-3 saate biticek diyorlar rota biz değiliz büyük ihtimal.
Sinan hoca bitti diyene kadar bitmez ben inanmıyorum. Bakalım neler olacak.
Neden tüm kadim tahminciler sessizleşti, bu işin de mi keyfi kalmadı acaba? Yeni yetişen heyecanlı birileri de pek yok, mevcutta olanlar da suskun mu suskun... Amatör tahmincilik umarım bu şekilde devam etmez ve eski coşkulu günlerine geri döner...
Biri bir tahmin yapıyor. Gelmeyince sanki o getirmemiş gibi taşa tutuluyor.
Olacak dediniz olmadı ?
Yağmadı ?
Balkonumda niye 30cm yok?
İnsanların niye heyecanı kalsın ki ? Kullanılan verilerin tutarsızlığı bir ayrı dert zaten.
Tahmincilerin hatası yok mu ? Var.
Uğraştığımız olayın (atmosfer) meselesi zaten kaotik olması. Ecek-acak tarzı kesinlik belirten cümlelerden kaçınmayanlar, 3 gün öncesinde uzun vadeli tahmini mgm harici keşfeden ''aa böyle böyle uygulamalar varmış veriler varmış haydi oradan bakalım'' diyenlerin diline düştüler.
Eskiden yaygın değildi bu işler. İnt yaygın olmaya başladıkça, kullanım sayısı arttıkça art niyetli insanlar da arttı.
İnsan yaşı da arttı tabi, çoluğa çocuga karışan nice tahminciler emekliye ayırdı kendini.
Yıllardır takip ediyorum. Ne eleştiriler gördü bu gözlerim. Kendi çevremden dahil geldiği oldu.
Bir ihtimal daha var
Weaver of Souls düzeltelim abim.Bir an yazılmış ve kötü bir şey de değil bana göre ama haklısın.. Tanımıyoruz sizi ve çoğu arkadaşı.Ben sen demeden "siz" diye düzelteyim o zaman .
Estafurullah hocam kimsenin abisi değiliz. Ben o yoruma fazla yükselmişim, yaptığım hatalımıdır? Evet. Herkesin dostça ve güler yüzlü olmasından kısacası ''pozitiflikten'' yana olduğumu belirtmek isterim. Forumumuz gayet güzel bu ortamı bu tarz hitaplarla bozmak yersiz. İlk mesajımın da bu şekilde olması beni üzdü. Şahsımın yaptığı yorum eğer bu ortamdaki huzuru bozduysa herkesten özür dilerim.
İyi günler dilerim.
Konuyu kapatmak babında, bu sıcak havaların tadını çıkartmak gerek. Pastırma yazı Kasım aylarımızın değişmez bir geleneği. Soğuk bir kış gelecekse eğer başımızın gözümüzün üstünde yeri var.