Çok şükür hissiyat olarak iyiyim.Tedavim devam ediyor.Kemoterapi kombinleri ile.
Allah razı olsun eksik olmayın..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok şükür hissiyat olarak iyiyim.Tedavim devam ediyor.Kemoterapi kombinleri ile.
Allah razı olsun eksik olmayın..
İyiki kardeş takım he.Bide olmasa ne olacak.Bu sezon varya bütün takımlar bize gelince ölesiye saldırdılar ya.
mustafa28 bu arada 1 aydır hastanede yatıyorum.Lösemi tanısı koyuldu.Tebrikleşemedik abi.
ŞAMPİYON TRABZONSPOR..
Yazında çok sıcak geçer herhalde.Bu paternler böyle dengelenir ya genelde.
Valla ne heyecan var burada belli değil.Sanki her zaman kar yağıyormuş gibi.Bazen kendimi doğuanadolu sayfasında hissediyorum burada..
1-2 saat korktuğum başıma geldi
Vanlı bir adama denk geldim yoğun anda adama dedimki aralıksız saat 5e kadar sürecek adam dediki kar uzmanı olarak böyle devam ederse ben memleketten biliyorum 1 metreyi geçer!
Nitekim bu kadar çabuk kesti.
Burak hoca.
O kadar zaten bende beklemiyodum ama birçok hocanın çok beklentisinin altında kalır.1 saat 2 saat ile sınırlı değildir inşallah
16 saat bumu sürecek 1 saat sonra by by..
Dekler molanın ardından tekrar güçlenmeye başladı.Ve rüzgâr deniz üzerinde yıldıza meyletmeye başladı.Uydu görüntüsü çok müthiş gitgide güçlenen deklerin peşinde siklon gibi cephe görünüyor odessa açıklarında
Bence "Kardağ" ismi tam bu sisteme uygundu.
"Vortex Boğan" nasıl? bok
Bunun olacağına inanıyodum vortex avrupa yakasını etkilerken saatlerce anadolu yakası ve boğaz çevresinden izliyorduk kış bitmeden bizede vuracağı belliydi şimdi yam bodoslama boğazdan dalıyor ve daha geniş alanı etkiliyor.Şu görüntüye göre İstanbul felç!
Tabi konumu ve etkisi cumartesi gününe kadar değişmezse.
Sinan abi süpriz olsun diye böyle beklenti içinde 20cm olunca süpriz olacak çünkü mart ayındayız nede olsa.
Sistemci5534 son yılların en iyi dek koşulları var rüzgarda çok iyi süper olacak.
İnşallah..
3 gün boyunca aralıklarla yoğun tipi olunca güneş açısımı dinlermiş?
Kışın bile böyle diagram görülmedi.Ortalama yaklaşık 1 hafta önceden -11
(MÜTHİŞ)
(MART EFSANESİ)
Control senaryosu gerçekleşirse hocam tutunma yapışma değilde efsane olur..