Qortez53 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdi şu diagramı paylaşmak için ne olması gerek daha anlam veremedim.Mart efsanesi diagramı bu.Ortalama 8-9 gün vade varken 3 gün boyunca -7 olmuş.Hamağın babası oluşmakta.Kışın bile böyle diagram görmek için 10 takla atıyoruz..!
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çekmeköy abi.Şu an hafifledi arabaların camlarında şeffaf bi örtü bile oluştu yoğun anında kaldırımlar bile saydam tutmuştu.
-
Dışarda kar yağıyor ama kimse yok.Millet neredesiniz inceden tuttu bile ama şeffaf olarak henüz tabi
-
Modeller veriler uyumlu mutabık yani orta vade için güzel
-
Gerçekmi bu rüyadamıyım yoksa
İnşallah
-
Herşey veri değil,bazende tecrübe.Burak hocanın sayfasına bu tarz nisbeten sağlam sistemlerden Şubat ayında daha iyileri gelecek olmadı martta daha sağlamı gelecek denir hep yazmıştım o yılın en sağlam sistemi o yaşanan olmuştur diye.Ben demiştim diye söylemiyorum inşallah bu tezim gerçekleşmez hatta.Ama ufak bi saldırı olmuştu bana bazı kişiler tarafından bakalım.Bu arada yine aralık ayında patern böyle diye yazmıştım her ayın 20-28 arası bu yıl sistem görüyoruz diye böyle devam..
-
Sık izobarlı (fırtınalı) kar yığıntıları oluşacağından olabilirmi başkanım
-
Hocam Çekmeköyde 30+cm oldu tabi kıyılarda olacaktı bu kalınlıkki o zaman tam bir baba sistem derdim
-
Azorun üzerimize yatıp bütün ayı kapama ihtimali bir hayli yüksek..(İstanbul)
Zaten klasik tecrübe ile sabittir.İyi bir sistem yaşandıktan sonra Şubatta daha iyisi gelecek denir olmadı martta denir.Ama o kış birdaha kuvvetli bir sistem gelmez ve kış biter.
-
Güzel yağış var, eriyen yerler buzlandığı için hemen tutuyor
wriscuttern orası neresi?
-
Hocalarda hayretle izliyor
-
Doğulamıyor.Batılıyor şu anda
-
Sanki 1 metre kar yağmış gibi hava öyle açtı dinlenmeye çekildi sinir oldum.Erimede müthiş hızlı bi kara basayım dedim nerdeyse örtü şeffaf şekli aldı.Altı üstü 5+cm kar yağdı.Bahsettiğim yer birde İstanbul'un kayak merkezlerinden Çekmeköy..