İşte dek ya mis gibi.Ne o öyle siklon sabahtan akşama kadar bi yerden şapur şupur erime sesleri.Çıt yok çıt. :D
Qortez53 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anadoluya iyi uykularmı yani hocam
-
Avrupa yakası 35cm Anadolu yakası 50+cm verimde 4 gün önceki GFS kar haritası :D
-
Bunyamin surmeli dekler istanbula gelmicek dedi
O birtek modele bağlı olduğundan.-43 muhteşem dek üretir hafif yıldız essin yanlışlıkla İlimizi gömer..
-
Güneş iyidir.Deniz yüzeyini ısıtır dekler sağlamlaşır.(Kar toplar)
-
Bu radara göre avrupa yakasında 3 saat anadolu yakasında da 4 5 saat daha yağış sürer.
-
haftaici sıcaklık istanbul kıyıda 2 derece örtü beklemeyin kıyılarda 100 mt üstü 15 20 cm arası olur en fazl
Tamam.
Günün en yüksek sıcaklığı yağışın ara verdiği anlardaki sıcaklık tabi söylediğin.Yağış anında -1 -2 akşamları -3 -4 en düşük kar kalınlığı 10 cm kıyılar.
-
3 gün boyonca hepsi %100 olur bir sonraki güncellemede.Zaten o 97 94ler yağış sebebiyle düşük.İstanbul da 500 de -43/-45 ne demek olduğunu bilmediği için model yada ender geldiğinden neye uğradığını şaşırıyor
-
Kafayı yedim ya. Sabaha kadar penaltı atsa baka kaçıracaktı herhalde.Neyseki kredimiz var.
-
Ben tebriğimi çoktan 10 gün önce ilettim.Şimdide yarın akşam tescil için bekliyorum.
Başkan zaten alçak gönüllülükle.Gönüllerin şampiyonudur
-
Haftasonu bambaşka hocam siklon+dek hayali bile güzel
-
Ocak ayının yarısını geçmişiz.Deniz suyu sıcaklığı 8 derece zemin harika 22 sinden bahsediyorum.Hala 850de -10 için yer seviyesi +da olur diyenmi var şaşkınlıkla izliyorum sadece.-6 girmeye başlayınca kara döndürür bu sinoptik.Bu rüzgar ile.Izlanda değil ya sonuçta.Ayrıca bu tarz siklonik sistemler öncesi GFS 850 yi vade kısalana kadar yüksek gösterir.Gün geçtikce 850 de daha düşecektir.En azından -10..
-
500 hpa -37 bu yıl ilk defa yaşıyoruz.Çok sağlam kütleler oluşacaktır.Rüzgarın yıldıza dönmesine bakar örtü için.Bu kadar karamsar olmayın.Şu saat itibari ile batı karadenize doğru gideceğini biliyoruz zaten.
Totem olsun diyemi olumsuz konuşuyor herkes.
-
Şu anda güneş var ve nem düşük.Deniz yüzeyi ısınıyor.Geceki dekler için olumlu durum
-
Yanlız aynı 2017 gibi gidiyor durumlar.Ecm ısrarla efsaneyi verirken Gfs sistem girdiğinde bile dönmemişti inadından dün gibi hatırlıyorum.Üstelik bu kez kendi diagramına bile inatta..