Zonal rüzgar diagramı yükselince (güçlenince) kutup girdabı güçlü demektir ve güney enlemlere soğuk akışı ihtimali düşüktür.Zayıflayınca soğuk kaçağı bekleyebiliriz.Yani hala yanlış anlatıyorsun.
Neyse yinede bi emek sarfetmişsin eline sağlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonal rüzgar diagramı yükselince (güçlenince) kutup girdabı güçlü demektir ve güney enlemlere soğuk akışı ihtimali düşüktür.Zayıflayınca soğuk kaçağı bekleyebiliriz.Yani hala yanlış anlatıyorsun.
Neyse yinede bi emek sarfetmişsin eline sağlık
Sibirya T.Y.B(GUGUL) dediklerimin tam tersidir diye sonuna ekleseydin doğru olacaktı hemşehrim
ismail1903 312-336 saat arası.
Bölgecilik olmasın ama yinede biraz oldu.Sonuçta megakent ve batı bölgelerin çoğu etkilendiğinden büyük nüfusa hitap ettiği için yazdım.
Sezon hayırlı olsun.Model takipleri artarak devam eder artık.Şu görüntüde 850hpa kimse aramasın.Çok değişir iyi yönde.Zaten 120km karayel adamı kristalleştirir
Hocam 10 günde enfes görüntülerden berbat görünen verilere ne ara geçtik nötr bi durumu yokmu bu işin?Bizim için herşeyi uç noktalarda yaşamayı seven biz türk milletinin klasik durumu gibi olmuş..
Vay be tam dedikki galiba eski günlerimize dönüyoruz.Ama nerde yine stresli günlere döndük..
Sahutt Valla dadından yenmiyor.
cografyaciburak hoca sinyali çakmıştı zaten
2 günlük hamak temelleri atılmaya başlanmış.Mevsime göre hatta son kasımlara göre sağlam bir sistem..
Selamunaleyküm.Hayırlı pazarlar herkese.Dışarıda tam bir kasım havası var pastırma sucuk yok.Sis i bol olan kışların ı da bol olur
Ben de varım 19.
Elinize sağlık hocam.Bunca işin arasında ara açıklama ve ön ipucu iyi oldu.Tahmininizi merakla beklerken iyi haberleriniz biraz daha kışın ortasına doğru tarihler olacak gibi geliyor bana hayırlısı.
Çok iyi bir yağmur var yaklaşık 3 saattir aralıksız.Eskiden bunlar günlerce sürerdi.
Son yıllarda 24 saat bile sürmüyor.Karlı sistem öncesi bile 10 saatlik yağmurun ardından kara dönüyor.Yine eskiden karlı sistem öncesi önce 2 gün ılık karakterli sonra 2 gün soğuk karakterli toplam 4-5 gün süren yağmurun ardından kara dönerdi.Eskiyi yaad ettim baya
Beyaz güzellik artık çok uzakta değil