Pek model okumayi bilmeyenler herseye olumsuz bakarak yorum yapıyor buda bilgi kirliligi oluşturuyor
Bahsettiğiniz bensem şuan sistem nerede ? Türkiye'de mi ? italya'da mı ? cevabınızı bekliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPek model okumayi bilmeyenler herseye olumsuz bakarak yorum yapıyor buda bilgi kirliligi oluşturuyor
Bahsettiğiniz bensem şuan sistem nerede ? Türkiye'de mi ? italya'da mı ? cevabınızı bekliyorum.
sıra italya'da gibi duruyor sabah bize öğle avrupaya akşam italya gece kafkas döngü bu
Hiç mi gün yüzü görmeyeceğiz nasıl bir döneme geldik Allah'ım çıldırmamak elde değil şu geçen ocak ayına bak...
Bu yılın paterni bu kuzeyden sıyırıp geçen soğuklar....
Daha doğulu gelecek gfs baştan belli ediyor kendini.
Sebebi Azor un üzerimize yatması evt buna hayır diyen yok ama şimdi bütün kışı yemişsin yani. Bence teker teker önümüzdeki sistemlere bakmalıyız 19-21 için ümit var
hocam maalesef ben umut göremiyorum kuzeyimizden sıyırıp geçen sistemi aralıkta'da gördük anca havada kar yaptı. ocak aynıda bize havada kar değil yerde kar lazım katır kutur olan.
Eğer 14 sistemi gelmezse 19-20 sistemi var oda gelmesse Ocak sonuna kadar yine ihtimal var. Yani aslında şuan bence sıkıntılı olan yağışlar . Şu yağışlar bir soğuklar ile çarpışmadı
yağış olmamasının sebebi ne olabilir kardeşim? 500 yani basınç haritası soğuk hava tam anlamıyla ülkeye giriş yapamıyor üstümüzde yüksek basınç oluşuyor yüksek basınç yağışı keser kuru soğuk yapar sorun tamamen basınç dizilimlerinin lehimize olmaması.
hiç olumlu senaryo yok bu yıl havada karla yetineceğiz gibi duruyor.
Ecf çöp sistemi yok etti
=D=D=D=D=D
küçük sistem karadenizin olsun büyük sistem Allah'ın izniyle bizim olsun.
soğuk kırpılmış bariz doğu karadeniz kıyılarıda kky kar arası gider gelir.
doğu karadenize hayırlı olsun bize arap çöllerinde de Allah sabırlar versin...
ahaha gene indiriyo ama doğulamaya bak gfs bu maçı kaybetmiştir. ecmwf ve diğer modellere benzemiştir.
Daha gelme ihtimali mevcut bekleyelim
çok zor yb altta kaldı ull üstte wortex ezer geçer.
kuzeyde kaldı çöp kimse kendini kandırmasın ne doğu karadenize yarar ne marmaraya...