Verdiği senaryoya bak ya içim gitti
havaciva tarafından yazılan gönderiler
-
-
DİKKAT
Kuvvetli belki de yılın en şiddetli soğuklarına an itibari ile 15 gün kaldı.
Tekrar 7 Ocak mı hocam?
-
Bazı arkadaşlar gene kendini kaptırdı gidiyor =D
-
yediğimiz kazıklarin toplamına tecrübe denir geçen sitemi unutmayın
İmza.
-
İnanmayın ecmwf gene uçuk senaryo vermiş
-
hiçbir hocadan yılbaşında sistem var diye duymadım muhtemelen hayali bir senaryo fazla umut bağlamayın arkadaşlar.
-
akşamdan daha kötü gidiyor nasıl indirsin soğukları arkadaşlar?
-
-
Gfs ile alakası kalmadı arkadaşlar o parazit örümcek balon ne derseniz deyin bütün modellerde var bu sabahki güncellemelerde çıkmış ortaya az önce baktım o olduğu sürece en iyi ihtimal bu geceki gibi vur kaç sistemi alabiliriz 20-21inde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaş bu ab sistemi bize getiriyor demişti şuan Kafkaslara attı mahvetti sistemi.
bu ab bize sistem getiriyor demedim hocam hala yazdıklarımı anlamamışsınız bu gösterdiğiniz ab azorun solundaki örümcek sizin ilk attığınız karedeki bizim sistemi oluşturuyor demiştim. tam olarak benimde dediğim gibi şuan ki gösterdiğiniz ab bizim sistemi mahvetti.
-
Hocam örümcek kayboldu?
kaybolur mu 114 h azorun tepesine bak nasıl eziyor azorun kuzeydoğu hamlesini engelliyor onun yüzünden bize inmesi gereken sistem geri çekilip doğuluyor soğuklar tam anlamıyla giremiyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu ortalığı karıştıran arkadaş sanırım takip edin bakalım. Neler yapacak
Hocam burada kare içine aldığınız (ortalığı karıştıran dediğiniz) bizim sistemi oluşturuyor... asıl ortalığı karıştıran azorun solundaki örümcek demek istedim.
-
>>>WinteR<<< hocam o ortalığı karıştıran değil bizim sistemi oluşturan ortalığı karıştıran azorun solundaki örümcek mahvediyor bizim sistemi.
-
Gelecekten geliyorum çöp bi güncelleme oldu.
-
Burdan avrupaya akar gider gene keyfimiz kalmadı.