Kasımda, 3-4. haftasında büyük bir sistem alacağız gibi hissediyorum. Kasım bayadir boş geçiyor kar açısından. İstanbul olarak iki yıl önce 9 nisanda bile kar gördüm, neden kasimda olmasin ki?
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşte bilmiyorum hocam ondan size soruyorum bizim için iyimi kötümü diye
Bir maddenin soğuması için bulunduğu ortamın da soğuması gerekiyor. Haritada bahsedilen madde deniz, ortam da havanın sıcaklığı. Hava soğuk olunca mı Denizimiz soğur yoksa sıcak olunca mı? Düşünün bunu.
-
Türkiye sıcaklık bakımından en kırmızı skalada gösterildiği yilda bile tarihinin en kuvvetli karli sistemini alabilir. Aylık ortalama bu sonuçta, her gün normallerin ustunde olmayacak. Ki burada kirmizi veya sarı göremiyorum ben? Avrupa vs kıpkırmızı iken Türkiye normallerde gözüküyor. Ben nasil anlatayım daha gerçekten bilmiyorum. inanamıyorum ayrica hep ayni yorumu görünce. Bir dahakine turkiyeyi daire içine alacağım, yanina da skalayi büyütüp ekleyeceğim altına da upuzun bir paragraf yazacağım.
-
15-17 Aralık 😎❄️
Aralık değil de, Kasım olsun o
-
Bence aralıkta kış göremezsek bu sene pek bir şey olmaz gibi duruyor benim şahsi fikrim bu yani
Ya sabır.
-
Kasıma soğuk giriş yapacagimizin sinyaleri iyice çoğaldı. Yaklaşık 1-2 aydir da bu kasımın önceki kasimlara gore farkli olacaginin sinyalleri var. Normallerin altında olacak gibi görüyor çoğu model en azindan ilk yari icin.
-
Kaale almıyorum. Coğrafi açıdan mantik hatalari yapılmış. Tahmin alanını da çok daraltmislar.
-
Kasım ayı GEM5Nemo tahmini
Aralık Ayı
Ocak Ayı
Şubat Ayı
Ben oldukça soğuk bir kasim bekliyordum. Enteresan bir tahmin olmuş. Zaman gösterecek artık neler olacağını.
-
Accuweather'in Amerika Kış Tahmini. Bakalım Avrupa Ve Asya Tahmini Nasıl Olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dolaylinin da dolaylisi olarak düşünürsek bizim için iyi bir tablo.
-
Tamamen uygun basınç dizilimi olsa -6 bile gelirdi. Hayal değil ama takip etmek gerek.
-
İstanbulda da yağış var dün yağmadı simdi yagiyor
-
Kış, sonbahar geliyor diye fırsatçılık başladı hemen dogalgaz ve elektrige en az yuzde 20 zam geldi. İyi geceler...
-
Ayin 31 inde ya bize ya da kocaeli-sakarya kismina güzel yağış gelebilir
-
En son adı lazim degil twitterda bir tahminci kış bitti dedikten sonra Martın 10 günü kar yağmıştı kesin konusmak hic dogru degildir meteorolojide sahsen ben hic uygun bulmuyorum. Bu arada bir kac yıl önce agustosta bir gun 18 derecede kaldigini hatirliyorum istanbulda, serin atak gelebilir yani fakat dedigim gibi düzgün tahmin yapmak icin ay sonunu beklememiz gerekiyor. Endeksler zaten 6-7 eylulde sistem ihtimalini gostermis.
-
önümüzdeki iki gün hortum riski var marmara denizi üzerinde. İstanbulun guney kiyilarinda tekne, kano, gemi vb dikkat etmek lazim.