Asıl hat yağışı düzce taraflari yakalayacak gibi fakat tekil hücreler olusabilir istanbulda. Bazi modeller kocaeli boslukta kalacak diyordu, bize de kayabilir. bu yuzden doğru düzgün net tahmin yapilacak bir sistem degil ayni gecenki gibi.
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Büyük emek vermişsin
Kopyala yapıştır yaptim
-
muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
-
Şile-Karasu arasini 6-12 saat araliksiz yağış vurma ihtimali var. Şimşek aktivitesi yüksek olacağa benziyor bu bölgede. Böyle stabil bir hat oluşursa sıkıntı oluşabilir.
-
Bak bak çaktırmadan geliyorlar, görmüyoruz sanki.,😀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Radar hatası. O bölgede bulutlanma yok.
-
Yağış gece 1-2 itibariyle mısır patlağı şeklinde başlar sonra yayilir ve sabahtan itibaren doğuya doğru kaya kaya gücünü kaybeder gibi gözüküyor. Aksam saatlerinde yağış başlarsa şaşıririm acikcasi ama mümkün. Bence kaymağı avrupanin boğaz kiyisi yer
-
Foruma girememistim bu aralar pek dogum gunu kutlamalarini simdi gordum hepinize cok teşekkür ederim
-
Gfs modeli yağışları iyice kısmış sistemin yıldızı marmaranın doğusu ve batı karadeniz olur bizde 5-10 cm e şükredicez
İstanbul marmaranin guney batisindaydi cunku
-
24 ocak sistemindeki olusumun benzerinin olusma ihtimali aksam guncellemeleri ile birlikte yukseldi
-
Psikolojik mıdır değil midir bilmiyorum ama anlatmak isteyipte anlatamadığım bir sağlık sorunum var şimdi elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım siz anlamaya çalışın benim için yeterli. Beynimin içerisinde çok hafif ağırlıkla beraber çok hafif bir ağrı var. Çözemiyorum gözlerimde çok hafiften sulanıyor ve yanıyor. Neyim olabilir doktora anlattım ama bir türlü anlayamadı beni
Geniz akıntısı, burun ve kaşlarda ara ara zonklama hissi varsa sinüzit olabilir. Gozdeki yorgunluk da vuruyordur belki ekran surenizi azaltin derim.
-
Ocak sisteminden kuvvetli gözüküyor şimdilik. Ukmo hariç tüm modeller tatmin edici ki ukmo bile kar veriyor.
-
Beğenmedim. Ab ler yine set cekecek ve yb kuzeye kacip ingiltereye sistem indirme ihtimali doguracak gibime geldi.
-
Filmin adi "Biten kışın ansız sürprizi" 7 Mart 2022...
diyecegimiz gunler de gelir belki
Takibe deger mi haftasonu anlayacağız.
-
3-4 mart i merakla bekliyorum açıkçası. Bir kac güne net veriler gelir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.