Ben de varım.
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
mütevazi
-
Ab kuzeye tirmansin, ull ucunu bize kivirsin sonra sistem ömrünü tamamlayinca batiya kaçmasın. Tek dilegim bu.
-
Hem azor daha batılı hem de sistem daha doğulu 13 undeki. Tam istedigim gibi oldu bakalim devamina.
-
Eren Bize yarayan mor olanlar idi sanirim degil mi?
-
İngilizler Halay Çekiyor🤣🤣
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayin ortasındaki yüksek basınç konumu havaları belirleyecek diyor aslında italyanlar gibi sistem bizde dememisler
-
Ben 276 da inen sistemin yani sira oluşan altyapıyı çok beğendim
-
2018 Şubat sonunun dokunuşları var sanki(doğulu hali). Keşke 400-500 lu saatlere kadar gorebilseydik çok değişik devam ederdi etseydi
-
Uyarı ne yazdı karkunduzu
Konu kapalı mi der,onaya mı düşer?
Direk yazi yazma kutucuğu yok
-
Ukrayna üzerinde oluşan yb çok önemli. Omega(?) oluşturuyor uzun vadede bizim lehimize. Yani soguklar ve yağışlar tam avrasya bölgesinde hapsoluyor.
-
Veri paylaşım konusuna yazamıyorum sebebi nedir?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Guncellemeyi kimse paylasmiyor mu yahu? Şunun guzelligine bakın maşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15 i gibi beklediğim sistemin gelişi sadece bu verilere bağlı olsaydı gelirdi. Batılı rüzgarlar da zayıflarsa, doğru bir faza gecilirse cok guzel olur. Bir sonraki yıla kadar kar yok bu arada
-
14-17 ocak 2022
-
En azindan dun modellerin gosterdigi iğrenç döngü kaybolmuş. Dün gosterilen olsaydı ocak kapatılırdı ama bugünkü guncellemeler 15 inden sonra umut var diyor.