İyi yağış verir bu sinoptik 1-2 günlüğüne. Gerisi yine parazitlere bağlı.
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kimsenin dinine karışan veya saygı göstermeyen olmadı. Saygılar😊
Biliyorum hocam estağfurullah benim içimden geldi yazmak istedim onceden
-
Herkes istedigi dine inanabilir bu arada unutmayalim ve saygi gosterelim.
-
Atlantigin bu kadar sismesini beklemiyorum. Azor yatabilir evet ama yatarsa atlantigin sismesinden yatmaz gibi. 2-3 gün onemli bu konuda.
-
Yıldönümünde benzer tarz bir sistem
-
Birleşmedi birleşse dahi güçlü salınım son saatlere kalacak.
Aslında birlesdi ama evet izlanda çok baskiliyor ana soguk doguya gider gibi
-
Kutup yuksegi ile birlesmezse bize ekmek çıkmaz.
Kutup yuksegiyle birlesti
-
Kutup yuksegi ile birlesmezse bize ekmek çıkmaz.
-
Gefs hariç destek var soğuk inisine hayırlısı olsun. 192 den belliydi mukemmel bir guncelleme olacagi yani vadeyi 240 degil 192 olarak alabilirsiniz.
-
Biri kırım mi dedi👀👀
-
Perşembe sabah 6-9 arasına dikkat 1 mart 2018 tarzı bir ortu gorebiliriz. Fakat yarin aksama kadar ruzgar yonunden dolayi yagislar bize ugramayacak. Kadıköylu olarak bugun havada da olsa kar gördum şükür.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın akşam saatleri deniz etkili yağışlar için uygun görünüyor. Ayrica dew point bu geceden ayin 24 une kadar eksilerde, bu da yağışın kar olarak olma ihtimalini yukseltiyor. Rüzgar batı karayel olmadigindan, biraz kuzey bilesenli oldugundan dolayı şansımız var, fakat avrupa yakasının güneyi biraz zor gözüküyor. Artık şans isi Belki daha buyuk bir kutle olusur ve tum istanbulu etkiler. Ayin 23 u icin yaklasinca yeni bir harita paylaşırım
(icon modeli)
-
Gfs eğer ao-nao ya bakıp guncelliyor ise guzel bir guncellemeye hazir olun.
-
böyle bir patern 15-20 gün sürmez gibi duruyor en fazla 4-5 ocağı bulur sanki.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.