Zaten bu sene nisanda bile kar gördüm istanbulda aralikta görmezsem ironik olur
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul'a 23 ünde yogun kar veren senaryolar turemeye başladı
Aynen ben de istanbul konusuna yazacaktim onu. Ozellikle sabah işe gidiş saatinde.
-
Yılbaşı ve ocak ilk günlerinde bir şeyler var pazartesi bakmaya baslayacagim
Gfs senaryolari ve ana senaryo gostermeye başladı bugun itibariyle. Hafta ici daha guzel sinyaller bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakalım yilbasinda notre cikacak mi? 300 lu saatlerden sonra azorun yukselmesini dogruluyor veriler. Fakat notre ciksa da illa sistem alacagiz diye bir sey yok tabii ki.
-
Off ya soğuk sistem yok mu birdaha
Yok yaz geldi artik. 3 gün sonra 21 haziran yazin gelişi.
-
2021 Şubat sistemi oncesinde de gronland blokaji ve sicak atak vardi. Sadece söylüyorum🙊
-
Yarın 500 hpa sıcaklığı ve deniz etkisi şartlarına (buharlasma, ruzgar ve sıcaklık farki) bağlı olarak graupel görebiliriz.
-
ecmwf güzel bitti. Azor minik bir hamle yaptı ve dönüş hareketiyle yukariya itilicekti sanirsam devaminda. Begendim.
-
Yılbaşı ve ocak ilk günlerinde bir şeyler var pazartesi bakmaya baslayacagim
-
Garipseyeceksiniz fakat ben ayın 30 una kadar sicak tarafta kalma taraftarıyım Atmosfer toparlansin ki ocak başında bombayı patlatsin.
-
O guneyimizdeki 1010 guclensin muhtesem bir günü birlik sistem ortaya cikar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan hocam yağışın kar olucağını nasıl anlıyoruz bu haritadalardan
Beyaz çizgiler oluyor onlar kar
-
oglene gore farkli enteresan
-
Çok enteresan şeyler gorecegiz 300 lu saatlerde.