İngiltere basınç diyagramı. Basınç yükselişe geçiyor orta-uzun vadede.
karkunduzu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın çok seyrek de olsa gökgürültüsü duyabiliriz. Ruhunuzu açar
-
lütfen sinan abi ocak ve şubat nasıl gecicek ne zaman yayinlican
Ve kış gelmeyecekmi şüphelenmeye basladim
Kimsenin elinde sihirli bir küre yok ve ben en az 3 farkli tahmin gördüm bu kış için. 🤦🏻♀️💆
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anafikir olsun diye atıyorum. Yeşiller bize dogru kivrilmis koridoru açmış yani bir nevi. Polar atak hazırlığı dedigim de buydu. Umarım bu ısrar devam eder çünkü uzun vadede böyle ortalamalar görmek bir şeylere işarettir elbet.
-
Guzel bir polar atağın temeli atiliyor gibi. 20 si sonrası güzel geçebilir.
-
Sibirya buz gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ull yiyen pacman mi
-
Sabah hava çok fenaydı dolu, rüzgar, yağmur herşey vardı. Dünden cok daha şiddetliydi konumumdaki rüzgar panjurlar uçtu.
-
Yarin öğlen 10-13 arasında rüzgar tekrardan çok kuvvetli olabilir aman dikkat
-
O İskandinavya yukseginin indirebilecegi sistemin potansiyeli dusundugumuzden cok daha yuksek olabilir. Her sey izlandaya bağlı hiç olmamasi da kötü batıya kaçar.
-
Öğlenden daha doğulu. bana daha iyi gibi geldi şimdilik.
-
Bu sefer yüzde 80 hislerim yüzde 20 verilere gore söylüyorum. 18 Aralik doğu marmara-bati karadeniz
-
Ek olarak 5 Aralık sisteminde enteresan bir soğuk senaryo kumelenmesi var. Bir anda belirdi.
-
Sende Kırım' cı çıktın gözün -20 ler de galiba
Bir ull kopsa iyi olurdu sanki
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim icin net en iyi sinoptiklerden biri budur. Azor dogru yeri buldugu an izlandanin dogusundaki ab taa kutuplara kadar yuksetir azoru. Tek eksik kutupta bir 1040. Yakın vadede bunları görmek dileğiyle.