The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırdır abi neyin dalgası bu?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırdır abi neyin dalgası bu?
Ay ortası gelecek serinlemenin merkezi Marmara ve Trakya, serinlik iç Anadoluya tam olarak ulaşamadığı için aynı gün İstanbul ankaraya göre 2-3 derece daha serin.
15 eylülden sonra ülkeye neredeyse her güncellemede 850 hpa dan +10-12 lerin girmesi yazın bittiğine işaret ediyor.
Ay'ın 15 indeki ilk serinlemeden sonra 20-21 eylülde bir serinleme daha gelebilir.
Tebrik ederim . Döneceğini düşünüyorum dedin. Dönmüş cidden👏🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ahah, 🤣 keşke, ben 8-9 eylül tarihleri için dönüceğini belirtmiştim. Ay ortasından bahsetmemiştim
15 eylül akşama doğru hava aniden istanbulda serinleyecek saat 17-18:00 suları 850 hpa dan +10 +12 giriş yapıyor.
Merhaba sizinle uzun zamandır yaz aylarında yaşadığım tuhaf bir sorunun sebebini sormak istiyorum, son 2 ya da 3 oraj sezonundan beri oraj hiç göremedim. Kütleler ya bana yaklaşınca eriyor ya da kütleyi ucu ucuna kaçırıyorum 3 senedir daha kaç tane kırmızı kütle kaçırdım ya da gözümün dibinde eridi sayamadım bile. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı önceden hiç bir böyle olmuyordu 3 senedir bu döngünün içindeyim. Normalde oraj konusunda çok şanslı olan konumum 3 senedir mekke iklimine döndü. Allah sizi inandırsın Marmara denizinde körfez tarafından dün 3 kez kırmızı kütle oluştu hepside gölcüğe gelene kadar eridi. Normal değil arkadaşlar bu işin içinde çok tuhaf şeyler var bir şeyler engel oluyor yüzde yüz eminim sebebini bulsam gam yemeyeceğim 3 kez yakınıma kütle oluşur hepside erir yahu bu kadar olur mu ya? Yahu modeller en şanslı konumlardan birisinin benim konumum olduğunu söylemesine rağmen o sistemde bile 0 çekiyorum neden? 5 kez konumuma kütle geliyor hepside gölcük sınırlarında eriyor
Yok ya ben harbiden aylar sonra ilk defa bu kadar keyiflendim. Her şeyin başı sıcakmış bende.
Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕
Hava gece serin olunca psikolojik olarakta toparladım demek ki benim canımı sıkan en büyük şeylerden biri rahatsız edici gece sıcaklıklarıymış🤣
Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕
Dikkatinizi çekerim ay ortasındaki serinlemeden sonra 850 hpa yükselişe geçmiyor 850 hpa stabil kalıyor. Bu da demek oluyor ki genel olarak yaz bitti hatta şuanki görüntüde inişe geçmiş..
dark and cold senin sistem göründü GFS’de
Güzel, güzel gelsin. Vaktide geldi zaten 🤣
Bence en fazla yeşil gelir
O zaman bayağı iyi. Bu dönemde bundan ötesi zaten imkansız.
Verdik zaten tarih aralığını
Diyagram güncelleniyor şuan için +12 ye sabitlenmiş 850 hpa
Eren sıcak deniz sağolsun 🤣