Radardan konumuma kırmızı kütle yaklaşıyor, şiddetli yağış merkezinin tam ortasındayken hafif yağış dışında Bir şey olmuyor bugün 2 oldu bu durum.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim sistemi verdi.. Ama daha çok değişir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim tüm forumdaslara arkadaslara abilere kardeşlere hep birlikte olsun nice yaşlara umarım bununla beraber hos geldin 20 yaş 10lu yaşlar geride kaldı :)) Rank yükselmis gibi..
Doğum günün kutlu olsun
-
Herkesin tahmini kendinedir, ay ortasından sonra 3. Haftaya doğru hala serinleme bekliyorum. Ama kuvvetli olup olmaması hakkında emin değilim.
-
Farkında mısınız bilmiyorum, fakat yaz mevsiminin son ay'ının ilk 5 gününü çok hızlı bitirdik. Her geçen gün sonbahar daha da yaklaşıyor. Güzel günlere az kaldı heyecanla bekliyoruz kuzeyden gelen ilk sonbahar havasını.
-
Konumuma turuncu kütle geldiği zaman güneşli havada hafif yağmur atıyordu bunun gerçekçi bir açıklaması var mı? Ve bu bir kez değil 2 yaz sezonundan beri oluyor.
-
Yolların ağaçların çimenlerin yüzeyini ıslatarak birde güzel nem yapmaz mı
-
Daha da beter haberle geri bildirim yaparak diyorum ki turuncu kütle konuma girmiş, ama hafif yağış dışında bir şey yok kimler benimle dalga geçiyor bilmiyorum bu kadarıda tesadüf olamaz
-
Yani bu kadarda Olmaz dibimde gelişen hücre bana aşırı yaklaşmışken zayıfladı bu nedir yeter da
-
CAN usta forumu bırakıyor haberimiz olmuyor, ayıp ayıp 🤣🤣
-
Eren sen ne düşünüyorsun ay ortasında sonra sistem var mı sence?
-
Farkındayım vade uzun olduğu için diyagram çok değişitor, o yüzden Kesinlik vermedim orta vadeye gelene kadar bende tedbirliyim açıkcası, diğerleri gibi kesin geliyor son yüz yılın serinliği gibi abartı ifadelerde bulunmuyorum
-
Diyagramlarda uzun vadede düşük olabilir yakında.
Dediğim gibi düşüş oldu +9 a kadar inen senaryolar mevcut ortalamanın dahada düşme ihtimalini görüyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ülkemizin bir kısmı soğuk ataktan etkilenirken diğer kısmında yine yazdan kalma günler yaşanabilir görselle bunu açıklıyorum...
Soğuklar kuzeyden geldiği için etkilenmeyecek bölgeler belli ege, Akdeniz vs.. Demek ki soğuklar ülkemize girecek ama geniş alana yayılmayacak, bu da soğukları kısa süreli tutar