Güncelleme: serinleme ağustos ayının 3. Haftasında doğru olabilir ama Kesinlik yok, gerçekleşmesede yanılmış sayılmayacağım o yüzden.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdilik gem destekliyor sistemi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tarihi kestirmekte zorlanıyorum herhalde ay ortasından sonra serinlik anlamda ciddi şeyler olabilir, gfs ana modeli 5-6 gündür sistemi veriyor ama diyagram onaylamıyor en kısa zamanda ortalama düşer umarım
-
Aylık ortalamalar sonbaharında kötü geçeceğini gösteriyor anomali olarak
Kesinlik olmayan bir şey için üzülmem ne olacağı çünkü belli değil belki sonbahar serin değil ortalama olarak soğuk geçer nereden biliyoruz?
-
Kuzey bölgelerde Hafif serinlik yarından itibaren yerini tekrardan sıcaklara bırakıyor mevsim normalleri ve 2-4 derece üstü arasında devam.
İstediği kadar zorlasın eylüle yaklaşıyoruz, yaz eninde sonunda bitecek. Nereye kadar gidebilir ki artık 😎
-
Diyagramlarda uzun vadede düşük olabilir yakında.
-
Ay ortasına doğru serin hava: ihtimal var
Muhtemel serinlemenin kuvveti: belirsiz..
Bir kaç güncellemedir ay sonlarına doğru hareketlenme gözlemliyorum bunlardan biride bu öğlen güncellenmesinde oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kasımda Anadolu kar alır
İstanbul gibi yerlerden bahsettim.
-
Az kaldı,biraz daha sabır diyelim
En erken 4 ay en geç 6-7 ay
-
Adını paylaşmayayım Twitterde son yılların en ferah yazını yaşıyoruz diyen birisi var, kişi hakkında ipucu vermemi isterseniz derim ki, meteoroloji bilimi dışında deprem bilimi ilede uğraşıyor.
-
Ayrıca yanılmak beni daha da hırslandırır, hiç bir işi yapmayı o yüzden çalışmayı sevmem ama meteoroloji işini bana meslek olarak verseler gecenin 4 ünden akşamın sekizine kadar Vallahi billahi çalışırım o kadar ki severim atmosferi.
-
Evet oldukça acemi bir tahminci ve öğrenmesi gereken bazı şeyler olan biri olarak exstrem serinleme tahminimde yanıldım, itiraf iyidir sizede tavsiye ederim. Fakat en azından serinleme var onu bildik iyi akşamlar. Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
-
İyi öğlenler
Duş aldım içeri geçtim, ve üşüdüm. Pencere kapalı bu hava iyi oldu..
-
Havanın 23 derece olduğuna emin miyiz? Rüzgar çok serin esiyor.