Ben biliyordum
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi izleyin gölcüğe ulaşana kadar zayıflayacak hafif yağış dışında bir şey olmayacak ben iyi biliyorum ezberledim artık meseleyi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yaşın genç, prostat büyümesi o yaşlarda olmaz.
Kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir
Kullandığım hiç bir ilaç yapmıyor
Şu bilgileri okudum
İdrar tazyikinde azalmanın en önemli sebepleri nedir diye bakacak olursak bunların başında prostat problemleri gelmektedir. İkinci nedeni olarak mesane fonksiyon bozuklukları, üçüncüsü ise idrar kanalının kendisinden kaynaklanan sıkıntılar olabilir
-
Kütlelerin gidiş yönü çok saçma tek çare çok yakınıma bir kütle oluşması.
-
Prostat sorunlarım mı var bilmiyorum ama tazyikli idrar yapamıyorum, idrar akış hızım zayıfladı. Öncesinde doktora gitmiştim ortalama idrar akış hızı 10 olmalıyken 5 çıkmıştı sonrasında düzelince bir daha gitmedim aylar sonra yine aynı sorun başladı.
-
Şurada kütleler oluşuyor ama bana gelene kadar zayıflar mı. Konumumu etkiler mi hiç emin değilim biraz daha ilerlediğinde daha sağlıklı değerlendirme yapabilirim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben nasıl bunu tahmin edemedim aşağıya inene kadar şekilden şekile girdiler. 🤣
-
Şurada kütleler oluşuyor ama bana gelene kadar zayıflar mı. Konumumu etkiler mi hiç emin değilim biraz daha ilerlediğinde daha sağlıklı değerlendirme yapabilirim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En azından serinleme mevcut bu güncellemede yüksek oranda game over olsak da elle tutulur serinleme mevcut. En azından yaşam belirtisi var be abi 🤣
-
Tam girecek alttan afrika bastırdı 🤣🤣🤣😭😭
-
Serinlemeyi erken verdi ama ben daha iyisini bekliyorum ileri tarihler güncellensin bakalım
Müsaitsen önemli gördüğün saatleri model konusunda paylaş istersen
Tamamdır.
-
Gfs güncelleniyor ağustosun ilk günleri en az +12 sokması muhtemel.
-
Diyagramda +8 sokan senaryo dahi var, potansiyel olarak mevsimine göre oldukça kuvvetli serinleme alabiliriz ağustosun ilk günleri... Kimse demeden tahminimi yapayımda başarıyı sağlayalım...
Vantilatörün karşısından çekildiğin an sıcaklıyorsun.
-
Ara mevsimler nasıl oluşur
Sonbahar: Sibirya, kutup ve İzlanda da soğuklar ağustos sonu genişlemeye ve kuvvetlenmeye başlar Eylül'ün 3.haftasından itibaren Afrika ve basra yüksek basıncı zayıflar ve sıcaklar gücünü azaltır. Halihazırda kuzeyde biriken ve güçlenen soğuk hava uygun basınç dizilimleri ile ülkemize serin havaları getirir. Ve yaz mevsimi hayatını kaybeder
İlkbahar: Kuzeydeki soğuk havalar zayıflamaya başlar ve Afrika ve basra yüksek basıncı uyanmaya ve kuvvetlenmeye başlar Afrika ülkelerinde sıcaklıklar aşırı artarken ülkemize oralardan ılık hava atakları gelir fakat kuzeydeki soğuk havalar yeteri kadar zayıflamadığı için arada sırada ülkeye soğuk hava dalgaları giriş yapar.