Karaya geçtiğinde bana gelir mi gelmez mi ancak kestirebilirim.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karaya girdi zayıflasada hala tatmin edici, geliş yönü çok uygun. Sadece buraya gelene kadar daha fazla zayıflamaması lazım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Erkenden heyecanlanmayacağım kesin en güçlü tarafını 10 km farkla kaçıracağım ya da konumuma gelince zayıflayacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayal edin, eylülün 2. Haftasına gelmişiz ve 850 hpada +5-+6 lar ülkemize giriyor sıcaklık 16-17 derece civarına sabitlenirken kuzeyden soğuk bir karayel esiyor ve her yer serinliyor hatta insanlar üşüyor uzun kollu kıyafetlerimizi dahi giyiyoruz. Kısa kollu tişörtle gezenler çok üşüyor.
-
Canlı yayında plants VS zombies 2 oynuyorum
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İyi akşamlar
Kuzeyden tam serin hava girecek yüksek basınç engel oluyor ya.
-
Umarım gece yarısı oraj yüzünden uyanmam, aslında uyanmayı çok isterdim ama uyku problemim olunca bu durum benim için sıkıntı yaratıyor yoksa bende atmosfer manyağı olarak sabahlardım sırf oraja şahit olmak için
-
Eylül olmazsa ekimde sonbahar mevsiminin ilk serin havası geldiğinde benden mutlusu olmayacak. O günü sabırsızlıkla bekliyorum...
-
Eğer kaçarsa kötü şeyler söyleyeceğim.
Ama ben hayret ettim..
Yaklaşık yarım saat önce bir yıldırım çaktı bir ses geldi size anlatamam
-
Yok artık. 😎
Sistemin olduğu gün mü olacaktı yani.
Yağmur yağıyor, vallahi billahi özlemişim. Yemin ederim çok mutlu oldum.