La ilahe illallah
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sene neden 850 hpada +12 felan göremiyorum. Eskiden 1-2 günlük serinleme olurdu yazın artık o'da yok
Bunu yazdıktan sonra görmek istediğim görüntüleri görmeye başladım, kesinlikle birileri çok ağır entrika yapıyor bize😅
-
Cuma öğleden sonra kuvvetli poyraz ve 25-26 derece hava sıcaklığı, rüzgarla birlikte daha serin hissederiz havayı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sene neden 850 hpada +12 felan göremiyorum. Eskiden 1-2 günlük serinleme olurdu yazın artık o'da yok
-
Akşam olmasına rağmen gölcük 29 derece.
-
O 40 derece gelir mi ya sıcağı zaten sevmem o kadar sıcakta eririm zaten
Gelir mi deme bu coğrafyada her şey olur aman hocam düşman başına.
-
Kış ve sonbahar mevsimini 2 ayda özledim, umarım bu yaz zaman hızlı geçerde bir an önce kavuşuruz bizim atmosfer aşkımız farklıdır, benzersiz bir aşka sahibiz😅😎
-
Gözlerim 850 hpada +10 +12 leri arıyor.
-
Son 2-3 gündür özellikle akşam vakti sıcaklıyorum. Çok can sıkıcı bir durum şu 3-4 ay nasıl geçecek bilmiyorum kısa sürede İlallah ettirdi bu havalar beni.
-
Radarda sıkıntı vardır Yusuf
Abi arada bir erişime açıyorlar 2 gün sonra yine pat bakım moduna alıyorlar nasıl iş anlamadım sistemsel bir hata vardır bence onla alakası yok o kadar yazılım ustası aylarca bir sorunu çözemez mi ya
-
Mgm sitesinin çalışanlarına nasıl ulaşabilirim bir kaç aydır sürekli bakım çalışması olduğu belirtiliyor. Konumumun anlık sıcaklık değerlerini göremiyorum yazın neyse de kışın önemli. teknik bir hata mı var acaba
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Başladık gece vakti sıcaklamaya.
-
Siz olmasanız doğum günüm olduğunu hatırlamazdım,😅
-
Çok teşekkür ederim abilerim, kardeşlerim
-
26 mayıs itibariyle kuzeyden daha serin hava gelecek, yaz sıcakları öncesi son üşütücü havayı yaşayacağız gibi. Ama tabii şartları fazla zorlarsak temmuz ayında bile üşüyebiliriz. Bakalım bu yaz sezonunda nelere şahit Olacağız.