Poğaça, simit imalathanesinde tepsileri yukarı çıkarırken elimi herhangi bir yüzeye çarpıp duruyorum ve bazen elimi kanatıyorum kaç kez elim kolum kanadı bilemem , paslı yerlerde var tetanoz olmadan ölmeyeceğim galiba. Şansımı çok zorluyorum😅
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Önümüzde serin ve yağışlı günler var en azından sonbahar modunda devam ediyoruz. Kışa olan özlemimiz böylelikle bir süre minimum düzeyde ilerleyecek. Hiç yoktan iyidir
-
Ay'ın 20-22 sindeki sistemi bir bozuyor bir düzeltiyor, ağzımızdaki lafı yoklayıp bir veriyor bir alıyor bizden gfs 😀
-
mutluluğumuzun arasına ölüm gerçeğide gizlenmiştir.
-
Ay ortası ve sonrası ülkeye +0 girer mi diye arada bir modelleri kontrol ediyorum, yoksa hiç işim olmazdı bu dönemde.
-
Hava bu aralar çok sıkıcı ilerliyor, kuzeyden serin hava girmesine rağmen yağışı bırak bulutluluk bile olmadı. Geçen yazda aynı şey olmuştu kuzeyden serin hava giriyordu yağış olmuyordu.
-
Akşam sıcaklığı rahat uyku için yeteri kadar düşük değil.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ama telefon 5 para etmez 60 hz ekranı var ve uygulamaları geç açıyor.
-
Amin
Allah kabul etsin, hayırlı akşamlar
Güle güle kullan Yusuf
Baktım telefonum bozuldu, yedekte kalan telefonumu kullanırım. Onun için aldım.
-
Yedek telefon aldım kendime hayırlı olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
19 derecenin altını ekim ortasında gördük, kasıma kadar da doğru düzgün yağış olmadı. Kasımı güzel geçirdik derken berbat bir kış mevsimine tanık olduk özellikle şubat ayı berbat geçmişken. Şimdide nisan ayında erken sıcak havaya şahit olacağız. Nasıl bir kısır döngüyse bahar mevsiminde bile peşimizi bırakmıyor bu döngü.
-
2 Nisanda +16 anomali var yaz ayında olması gereken sıcaklıklar bunlar.
Zaten kötü bir kış mevsimini geride bırakırken erkenden yaz havasına girmek ne büyük şanssızlıktır
😀
-
Mevsim geçişi gereği, ev dışarıdan daha düşük sıcaklıkta.
-
Şuan bile hava rahatsız ediyor, sıcak basıyor arada bir. Terlesem tam olacakmış..