dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Korkunç şeyleri sevmem orkun ışıtmağın indie korku oyunlarını seyretmekle başladı. İlk korku oyunu videoları, ondan sonra ruhi çenetin korku içerikli belgeselleri derken creppypasta hikayeleri ardından Deep web videoları ve korku müziklerini dinlemekten zevk almaya kadar ilerledi. Ayrıca doğa seslerini de çok seviyorum YouTube üzerinden rüzgar, yağmur, şimşek seslerini dinlemeyi çok severim. Korku içerikli videolara ve oyunlara doğa sesi eklendimi değme keyfime. Korku müzikleri bende nostalji uyandırıyor ve keyiflenmemi sağlıyor. Korkmak yerine hayal gücümü kullanmamı sağlıyor ve mutlu ediyor. Gece vakitleri kevin macleodun korku müziklerini dinler ve mutlu olurum

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    Sormak istediğim soru ise ben neden korkunç şeyleri seviyorum ruh hastası mıyım? Yoksa bir özelliğim mi var. Korkunç şeyler dışında anlattığım gibi doğa seslerine karşıda ayrı bir hayranlığım var youtube üzerinden doğa seslerini açar gözlerimi kapatır hayal kurarım Favori videom
    Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Burda kimse bişey diyemez doktora gitmen lazım

Doktora zaten gittim, gerekenleri yaptılar. Ama şifasını bulamadım. Kronik hale geldi bu durum bende. Bence hayatım boyunca yaşayacağım uyku sorununu artık. Bunu kabullenip bu şekilde yaşamaya alışmam lazım.

Tutma sııkıntın varsa

Yahu eren sana nasıl anlatsam son 2 gündür hiç uyuyamadım(2 gün 0 uyku ciddiyim) hele bugün öyle yorgun hissettim ki anlatamam daha 1 saat önce sıcak duş aldım kendime geldim. Her gece ya uyuyamazsam korkusuyla baş başa kalıyorum, uyku düzeni felan kalmadı şansım yaver giderse 4 saat uykuyla günü kurtarabiliyorum.

3 aydır uykuya dalmakta zorlanma, gece yarıları alakasız saatlerde aniden uyanma bir daha uykuyu sürdürememe gibi sorunlarım var. Ve gün boyu bazen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki kendimi camdan aşağı atsam durumun ciddiyeti anca anlaşılır. Oruç tutmama hakkım var mı?

Harici İçerik youtu.be

Yeni profil fotoğrafım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yarın haziran temmuz yağışları göreceğiz bir squal line hattı bizi bekliyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

tavırlarımı, insanın kişiliğine göre belirlerim eğer kötü bir insansa firavuna benzerim, eğer çok iyi insansa İstanbul beyefendisi olurum.. İşte sizin kim olduğunuzu size karşı olan tavırlarımla anlayabilirsiniz.