-8 sokmayı başarmışız ama yağış Kocaeli için az ve kısa süreli.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle
-
Bende bu sefer olacak mı acaba dedim ana senaryo yalnız takılmış. En soğuk senaryo buyur buradan yak, bir sonraki güncellemede de yine aynısını verse bu sefer ortalamada düşer mi diyeceğim ama inşallah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayakkabılar fena.. 🔥
-
Normal öyle olması,eskidi kar ywrde dura dura
Tam karsambaç yapmalık, kar buza dönünce karsambaç yapılır
-
Güzel Güzel,bundan iyisi Şam'da kayısı derler..
Gözün aydın olsun Yusuf
Kar topu yapılmıyor abi, görmüş olduğun karların tamamı buza dönmüş durumda taş gibiler.
-
Kar tepeye uğradık bu kadar kar kalınlığı vardı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kargo göndermek için 8kg ağırlığında bir koli ile 1.5 km yol yürüdüm sonra kargo+ gönderim ücreti toplamı 500 lira tutunca kabul etmediler. aynı koli ile 1.5 km aynı yolu geri yürüdüm mahvoldum, nasıl yoruldum nasıl bir bilseniz... Yolda kendi kendime konuştum, mahvoldum şafağa ulaşamayacağım gibisinden... milletin dikkatini çekmedim iyi ki.. Deli olurduk sonra 😀
Aslında 8 kg bir şey değilde kutu çok geniş olduğu için daha ağır hissiyat verdi fizik kuralları gereği
-
Mart sonu nisan başında değiliz ki gfs.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sizce telefonumun tasarımı nasıl ve hangi model? Daha önce paylaşmıştım, yeni gelen arkadaşlara olsun bu sorum o halde.
İnşallah geçer tam rahata erdik derken burun etleri pörtlemiş düzelir umarım
Benimde arada sırada yemek yeme sırasında mide bulantısı var. Yemek yemek işkence haline geldi benim için, tabak bitsin diye uğraşırken midemi kontrol altına almaya çalışıyorum kusmuyayım diye. Zar zor bir porsiyon yemeği bitiriyorum ikincisine geçemiyorum çünkü risk almak istemiyorum. Yeteri kadar yiyorum ama en azından.
-
Ortaokul arkadaşlarımı çok özledim, liseyi bitireli çok olmadı onları da özlemeye başladım, ayrılığa gelemiyorum hemen özlem duymaya başlıyorum, duygularımı paylaşacak kimsem yok çünkü yalnızım. Bu özlem duygusundan nasıl kurtulurum? Çevreme bakıyorum kimse benim kadar arkadaşlarına, öğretmenlerine özlem duymuyor. Ama ben niye böyleyim anlam veremiyorum.İletişimede geçemiyorum, onları özlediğimden haberdar bile değiller şimdi neredeler ne yapıyorlar bilmiyorum ama şu yürek çok özleme düştü. Görüşüp sarılmak istiyorum dibine kadar.
-
Sessizlik devam ediyor forumda
Havalar güzel ilerlemiyor, vasat bir süreçteyiz, e haliylede forum pek aktif değil.
-
Karasal bölgelerde nisan ayında daha kolay kar yağar, ortaokul 5. Sınıf çocuğu bile bilir bunu eğer öğrenmişse. Benim bahsettiğim kıyıya yakın "İstanbul" gibi yerlerde nisan ayında kar yağması.
-
Bahar aylarında eğer şartlar uygunsa, genellikle hafif soğuklar olmak üzere orta, ve hatta şartları çok zorlarsak kuvvetli soğuklarla nisanda dahi kar görebiliriz. O yüzden bahar geliyor diye beklemek yanıltabilir, atmosfer bu ne yapacağı belli olmaz.