benimle ilgili bildikleriniz, size anlatılanlarla sınırlı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kimle gidicen Yusuf?
İngiltereden ziyarete gelen, amcam V İngiltereli eşi, annem, babam, kardeşim ile.
-
Ay'ın 15 i ve sonrası ard arda kar tepeye kar yağdırmaya yetecek mini soğuk hava dalgaları var. Biz en iyisi şubatın 3. Haftası kar tepeye gidelim.
-
Yarın öğleden sonra rüzgar kuzeye dönecek, yarın sabah saatlerinde hava ılık öğleden sonra hafif soğuk olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1 hafta öncesine göre erime olmuştur
Ayın 15 i kar yağar o zaman gitmek mantıklı bence.
-
Kar tepeye gideceğiz de amcamlara diyorum, bu havada karlar çoktan erimiştir, yanlış mı düşünüyorum?
-
İyi akşamlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eleştiriye açık olduğunuzu düşünerek, gelen 300 puanın ne işe yaradığını sormak istiyorum. Puanları topluyoruz ama bir şeyler satın alamıyoruz o puanla.
-
Bir saat sonra yazarak diyorum ki, Ah canım abim. Kocaelidesin bana neden demedin, belki ziyarete gelirdim.
-
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Yakınlarımda dolaşıyor Whisper abim. 🙃
-
Kisaca herkes gibi
Herkes sabaha karşı 6 da bir işi yokken sebepsiz yere aniden uyanıyorsa bende hiç bir şey bilmiyorum
-
Geceden sabaha kadar olan uyku döngüm
23:45 te yatağa yat 1 saat içerisinde uyu, sabaha karşı 6 da aniden sebepsiz yere uyan. Uyandıktan yarım saat sonra geri uyu sabah 9'da yine aniden uyan kalk ve kahvaltı yap.
-
Allah ömrümün son anlarında ben can çekişirken, tanıdıklarımın vicdana gelip her şeyi anlatmasını bana nasip etsin.
-
Akşam güncellemesi çok güzel çıkmış
Bende geçtiğimiz günlerde olan güncellemelerin ortalamasını alarak akşam güncellemesini beğendiğini zannettim ama harbiden de iyi çıkmış.
-
Fırının içindekiler yakıyormuşum az kalsın..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.