Tanrı Kışın sertini, Yaz'ın da bol yağışlı ve serinini nasip etsin.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bence pek faydalı değil o tarz videolar izlemen.
Ben zevk alıyorum, korku hikayeleri, müzikleri, oyunları, yasaklı korkunç siteler aklına ne gelirse ilgi duyuyorum.
-
😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
Yahu sence ben o kişinin dediklerini buraya aktaracak kadar yeni biri miyim?
-
Beni korku ve endişeye sürükleyecek 15 dakikalık dehşet verici içerikli bir korku videosu izletin, video bitiminde gerçek dünyaya geri döndüğümde derin bir nefes almak istiyorum.
-
Nihayet mevsim ortalamasına inen diyagram görüntüsü.. Bakın, bakın benim halimden ibret alın o kadar çaresizim ki mevsim ortalamasına inen diyagram görünce sevinir oldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hava durumu ile ilgili genel durumumuz sebebiyle yapmak istediğim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şubatta
Ben düz, model sonlarına bakarak yorum yaptığım için tahmin tutarlılığımın çok düşük olduğunu belirterek hafif düzeyde sistemler bekliyorum. Şuanki gfs güncellemesine göre her şeyi belirledim. Daha çok değişeceği için kimse dediğime inanmasın en kötü tahminci benim 😅😅
-
Bende mart ayında 1987 gibi oluşumu veriler ışığında değilde mantığımı kullanarak beklemiyorum açıkcası. Çok düşük ihtimal böyle sistemler. Ama tabii mart ayı sanki bizi mutlu eder gibi.
-
Sistem var mı sence yusuf
Hangi tarihler için söylersin.
-
Nasıl ya 87gelmiyor mu hocam
Şubat sonuna doğru gireceğimiz dönemin öncü oluşumlarının başlayacağını söylüyor.
-
Yıllardır bende bu işin içinde olduğumdan medyada yapılan haberlerin ne kadarı doğru, yanlış farkındayım. Normal bir Türk vatandaşı gibi yalan yanlış Meteoroloji içerikli haberlere inanmıyorum, çok şükür cahil değiliz
-
Bende anlattım uzun vadeli tahmincimize bak 1987 çok iddialı bir tahmin diye, Dedi ben iddialıyım yapacak bir şey yok bende hadi inşallah dedim.
-
Model takibi yapmayalım o zaman senin bu yorumuna göre
Bence bir süre fazla bakmayalım
-
Önce ki ne göre iyi
Sinekten yağ çıkarma eren,genel durumumuz sıkıntı.