Yahu ay ortası en azından hafif soğuklar verirdin, şimdi ekim ayarında serin hava veriyorsun Allah seni ne etmesin gfs elbet yargılanacaksın, en azından 0 izotermi soksaydında mevsim ortalamalarında ilerleseydik, sen şimdi bizi şubat 3. Haftaya muhtaç bıraktın ya elbet hesaplaşacağız...
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Genelde bahar havaları mart sonunda başlıyor, yanii mart ayımız da uzatmaları oynayacağız her kış olduğu gibi.
-
Mart kazma kürek yaktıracak diyorlar
Bakalım indeksler ne diyor buna
Bir forumdan usta bir uzun vadeli tahminci 1987 gibi oluşumlar bekliyor martta
-
Odamdan bildiriyorum Sıcaklık 23.8 derece %64 nem oranı
Benim oda 19.5- 20 derece felandır.
-
Pazar günü İngiltereden amcamlar gelecek, yanında İngiltereli eşide var. Bari iklimimizle rezil olmayalım diyeceğimde modellere göre o gün hava ılık. 😅
-
Uzun vadede olsa oha diyorum şubat sonuna doğru 28 dereceler vermiş İstanbul gibi bir şehir için. Hava tam anlamıyla sıcak olur gündüz kısa kolluyla bile y terlersin hatta nem yüksekse kabus gibi bir 25 şubat günü olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi akşamlar.
-
Hele şuna bak hele, soğuğun merkezi Balkanlara kadar yaklaşıyor ne hikmetse sınırımızdan içeri giremiyor...
-
Yoklama kaçağı olarak aranıyordum jandarma komutanlığına gittim 15 gün serbest bırakıldım kısa süre içerisinde hastalığımı askerlik şubesinde belirteceğim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Git yap kardeşim. Teslim ol bir an önce
hastalığım yüzünden gidemeyeceğim askere, bir kaç güne asker şubesine gidip durumunu anlatacağım muaf olacağım askerden.
-
Askerde yoklama kaçağı olarak gözüküyorum. İşler felan çıktı. 🙃
-
Bugün tek eksiğimiz ağustos böceği oldu, ağustos ayında değil miyiz? Bu hayvanlara ne oldu böyle bu sene yoklar. Şimdiye akşamın bu saatinde kafamı şişirmişlerdi, pencereyi kapatsan sıcaklarsın, pencereyi açsan başın şişer.. Ne yapsan ayrı dert.
-
bugüne kadar çok macera atlattım, yeri geldi ana tokadı yedim, yeri geldi anne sevgisi gördüm, ama bir ara öyle bir imtihana düştüm ki bu yolun çıkışı yok sandım ama tanrıya şükürler olsun ki bu can hala çıkmadı ve çıkmadıkça çok şeyler başaracağım
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sibirya'dan minik bir ull koptu -20 çekirdekli+ karayel olmuş - 4 te örtülü kar mümkün.