-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
Karayel olmalı, veyahut Sibirya kökenli soğuk olabilir 500 hpa çok kuvvetlidir düşey hız çok kuvvetli olabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
Karayel olmalı, veyahut Sibirya kökenli soğuk olabilir 500 hpa çok kuvvetlidir düşey hız çok kuvvetli olabilir.
Aynı benim gibi yazdın bir şey anlamadım
Güneş altında kalınca hissedilen sıcaklık artıyor.
Utanmazsam soba yakıcam nesi sıcak yav
Güneş ışınları, sıcak hissettiriyor 18-19 derece havaya bol güneş eklendiği zaman insanlar sıcak hissediyor.
2024 kış sezonu sadece yaşayacaklarımıza dair ipucu, artık bir kışı özel olarak değerlendirmek yerine geniş açıdan ne durumlara düşüyoruz ondan bahsetmek lazım.
Hava yeni serinledi.
Şöyle bir şey olsa neler Yaşarız acaba...
Bugünden itibaren sıcaklamaya başladım hafiften.
sporu hobi olarak yapmaya başlarsın sonrasında tüm hayatın olur.. en fazla gideri olan spor sanırımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O kadar vitamin hapını gördükten sonra soldaki sigarayı görmek olmadı 😅😅
Cumartesi günü gölcük adanadan daha ılık. Çünkü ılık havanın merkezi Batı.
Afrika üzerinden geldiği için adana ılık ataktan nasibini tam alamıyor o yüzden gölcük cumartesi günü adana ya göre daha ılıman basra üzerinden yanii sağdan giriş yapsaydı adana yanıyordu.
Birde sistem bekliyorduk ya sistem beklemeseydik 30 olur du herhalde
Onu unut abi cumartesi günü 22 derece ne demek kafayı mı yedi bu atmosfer şubat ayındayız şubat.
Nisan ayından ne farkı var bu 5 günlük sürecin
6-8 şubat ve 10-13 şubat olmak üzere iki tane afrika atağımız var. Acaba şubat ayı normaller veya altında nasıl kapanır bu saaten sonra merak ediyorum. 10-13 şubattaki afrika atağı gelmezse iyi olur
Ben değil bu müzik anlatsın sana her şeyi..