Tam 3 senenin yazında konumum oraj felan görmedi, kenardan köşeden orta kuvvet sağanak yakaladı o kadar.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbulda yaşayanlar dışarı çıksın anlar
Bilimsel manada bahar havası yok kış havası var senin hissettiğine bir şey diyemem ama
-
Bahardan kalma bir hava var
9-12 derece havada emin miyiz eren?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yaz geldiğinde ben felaket mayışıyorum, diğer insanlara oranla sıcağın zararı bana daha fazla aşırı yoruyor beni.
-
Ne çektik be
-
Şaka ederim Yusuf takılıyorum, maksat muhabbet olsun.
Şimdi muhabbet sırası değil ben yatacağım yarın devam ederiz sohbet muhabbete, ben en geç 00:30 da yatakta olurum 23:00 00:30 arası yatma aralığım.
-
Senaryo'ya bakmadım ki, yazdığına inandım cevap yazdım.
Sorun değil abi. Canın sağ olsun iyi geceler.
-
Yok anlamadım Yusuf. Ben saf adamım.
Öyle deme abi, saf adam değilsin yahu. Ama 1 senaryoya bakıp 10 gün sonra onu yaşayacağımızı düşündüğümü düşünmen şaşırttı ben o kadar bilgisiz miyim yahu
-
12 Şubat'a 10 gün var hiç belli olmaz.
Gerçekten ironi olduğunu anlamadın mı abi 😅
-
Bi ara elmalı sodaya takmıştım bende
1 litrelik alıyorum 500-600 mlsini tüketiyorum en az.
-
Şu sıralar elma suyuna kafayı taktım. 2 günde bir alıp içiyorum..
-
Dedim ya, şeytan belkide ayrıntıda gizlidir, gözünden kaçan ufak tefek veriler olmuş mudur eren?
-
ohh
12 şubat günü sıcak hava dalgası afrika üzerinden yurdumuza giriş yapacak.
-
Lütfen son kurşunu bana sık andrea...
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu verilerle sistem inmemesine şaşırıyorum
Belkide şeytan hep ayrıntıda gizli kaldı.