Gerçii baş ağrısından felan hiç uyuyamadım ama yatakta gözlerim kapalı durmak bile rahatlattı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Üzerime inanılmaz bir halsizlik çöktü, fakat dayanıklı olup foruma bunu yazabildim yarın düzelmezsem eyvahlar olsun ki gribim.
Ne işki uyandığımda düzeldi. Neyden kaynaklandı bilemem.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamda nisan ortası diyagramı
-
Başımda ağrır hafiften bu arada
-
Üzerime inanılmaz bir halsizlik çöktü, fakat dayanıklı olup foruma bunu yazabildim yarın düzelmezsem eyvahlar olsun ki gribim.
-
Şu rezalete bak kalın kıyafetlerle dışarı çıkarsan su gibi olursun sıcaklık 20-22 derece ölçülür
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Valla sistem geliyor da gücü azalarak geliyor her seferinde.Küresel ısınma etkisi bu sene özellikle zirve yaptı rakım sistemi diye adlandırılan şey tam da bu işte.-7 değil -10 gelebilse neler olacak
Balon ölçümlerinde 850 hpa daha yüksek geliyor bu sene.
-
6-7 şubatta hava iyice ılıyacak gibi.
-
Vay vay İstanbul neeeeerdeennn nereye kadar geldin bir kar uğruna 2 buçuk ayımız feda olacak...
-
Kışı beklerken imtihan bekliyormuşuz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Turuncu senaryo fena değilmiş
-
Dark and cold
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Benim yalnız olmadığımı yanımda olduğunuzu söyleyin.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu neyin direnişi,ana senaryo??
Yeşil çizgi ana güncelleme çıktısı, beyaz çizgi ortalama göründüğü üzere ortalama aşağıya Fuşşşşşşşşş diye inerken yeşil çizgi bayağı üzerine çıkmış bu da demek oluyor ki ihtimali çok düşük olan bir senaryoyu denemiş ana senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.