Bende senden farksız değilim, çocukluğumuzun güzel günlerini mumla arıyoruz.
Her şey eskiden daha güzeldi, hele kışın bolca kar yağıp tatil haberlerini duymalarım.. Ağlayacağım şimdi..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende senden farksız değilim, çocukluğumuzun güzel günlerini mumla arıyoruz.
Her şey eskiden daha güzeldi, hele kışın bolca kar yağıp tatil haberlerini duymalarım.. Ağlayacağım şimdi..
Zaman değişti, kuşak değişti Yusuf.
Çok özlem duyuyorum abi yüreğime aşırı oturuyor.
Eskiden her şeye karşı daha iyi hissediyordum..
özellikle 1 lirayla 4 tane cips aldığım günler. Mustafa ve erenle bahçede çekirge avına çıktığımız ve parklarda saçıma kum döküp annemin bana dayak atarak banyoda yıkaması, akşam üstü yılmaz amcanın dışarıda bize dondurma dağıtması cipsten 50 çıtır para çıkıp bakkalı soymalarım ilkokul ve ortaokulda hocalarımızın bize karşı olan ilgisi. Abilerim ve tüm dostlarımın beni savunup sevmesi sayması.. şimdi her şeye karşı yabancıymışım gibi hissediyorum
Sıcak senaryo vermekte yine inadı tıttu Ay'ın 7 sinden sonra ortalamanın düşmesine rağmen yeşil çizgi yanii ana senaryomuz yukarılara tırmanmış.
-12 e değen senaryo bile var.
Yanlış tarihe bakmışım bu sefer yine sıcak çıkmış ortalama - 1 e inmiş sistem ihtimali yükseliyor yeşil çizgi ana senaryo beyaz renk ortalama bilmeyenler için söylüyorum.
Gfs dünden beri çekişmeli gidiyor dün 8-9 şubat için kar verirken diyagramında soğuk çıkmış görünüyordu. bu sabah sistemi vermemişti ama bu seferde sıcak çıkmıştı, bu öğlende sistemi yine vermedi ve çoğu senaryodan destek geldi.
gecenin karanlığını ve sessizliğini sevmek, belkide en iyi alışkanlıktır.
Sinan abi jules verne nin anlamı nedir? araştırdım da bi tane fransız yazarmış🤨
Google den anlamını araştıran ilk ve tek kişiyim sanırım.
Şaka şaka 😅😅😅😅
Hava çok soğuk, ilk defa pencereyi açtığımda odam bu kadar soğudu.
500 hpa -42 850 hpa -10 -11 olursa olabilir.
2021 şubattı sanki ama emin değilim
Poyraz sana yaramaz Yusuf.
Batı karadenizden gelişip poyraz yönüyle esen rüzgarla kesintisiz yağış aldığım sistem vardı hangi yıldı unuttum.
Birde ben bu dek mekanizmasını beğenmedim evet büyük büyük geliyorlar ama çok uzak mesafeli ve benzer rotalardan geliyorlar. Sırf bu yüzden dün akşam toplasan 15 dakika kar görmüşümdür.
Ne var yani Avrupa yakasınada ver Kocaeliye de ne ayrımcılık yapıyorsun atmosfer...
Belli bir dbz aralığına kadar yağmur, o dbz aralığını geçtikten sonra kar oluyor.