Benimde uyku düzenim yerine geleli biraz oldu diyorumda bu gece kalsam mı yatsam mı acaba, bir kaç hafta daha düzenli yatsam daha mı mantıklı olur..
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
dark and cold Whisper abi halleder
Konudaki mesajları siliyorum haberin olsun
EyvAllah abi
-
Gfs nin ana senaryosu iki defa soğuk çıktı sinirlerimi bozuyor bu durum en kısa zamanda ortalamanın - 12 olması dileğiyle.
-
Burada böyle tüm gücümle tartışıyor gibi gözükebilirim ama güçlü gözükmeye çalışıyorum çünkü bunlara layık değilim.
-
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
Ben kaygı, kafaya takma gibi sorunlar için kullanıcam ilacı son zamanlarda dertliyim
-
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
İlaç en fazla 5 mg zaten
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
-
Ben bu sistemde hiç grapuel görmedim kky ve kar gördüm sadece
-
Graupel kar mı
Graupel bir kar türüdür.
-
Bu sistemde yağışı ne kadar yoğun yakalarsan kar görme şansın o kadar artar bu 10 rakım için bile geçerli.
-
uzatmaya gerek yok konuyu kirletmeyelim.
EyvAllah
-
ben havalarınsesi haricinde başka hiç bir yere 1 kere kayıt olmadım kardeşim. eğer sen orayı beğeniyorsan dediklerini doğru buluyorsan güveniyorsan git o sitede devam et
Ben bir şeyini beğenmedimki masumca kendi konumlarında gerçekleşen yağış türünü foruma aktaran basit bir üyeler var orada.
-
kanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
Kanıt mı yok? Git diğer foruma İstanbul sayfasında yazılanları oku.
-
Ayrıca bir kaç saat için sınırlı demiştin pazar akşamından beri kky sulu kar graupel kar alıyoruz