dark and cold kar yok dememişim bak
O zaman ben kar var derken sende dediğimi kabul etmiş oldun o zamanda.. Eyvallah o zaman iyi akşamlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold kar yok dememişim bak
O zaman ben kar var derken sende dediğimi kabul etmiş oldun o zamanda.. Eyvallah o zaman iyi akşamlar.
Örnek bir fotoğraf veya video bulsam anlayacaksınız benide bulamıyorum işte.
Ben İstanbul'da yaşıyorum 70 rakımda graupelden oteye geçmedi
Semtten semte bölgesel olarak yağış cinsi değişiyor ama sen genelleme tahmin yapmıştın örneğin başakşehirde kar bekliyorum sultangazide yağmur gibi söylemlerde bulunsaydın emin ol seni tebrik etmiştim.
Arkadaşım sanırım anlamak istemiyorsun ben İstanbul için tahmin yaptım İstanbul yorumlamasinda
İstanbuldan aldığım bir çok habere göre 50 rakımlı ilçelerde dahi Kocaeliye benzer hava şartları oluşmuş İstanbulunda akıbeti hemen hemen aynı.
Senle bunu tartışmam rakımı yüksek yerler kar aldi benim tahminim 0 rakım içindi
Rakımı yüksek yerler der iken benim 90 rakım içinde mi bahsediyordun kaldı ki çarşıya indim orda bile sulu kar vardı. Bu sistemde rakıma göre yağış cinsi belli olmadı 500 hpanın katkısıyla yağış yoğunluğu anında 0 rakımda bile bir şeyler görüldü.
herkes yanlış bi sen doğrusun kanka
Madem sen benden iyi biliyorsun git erenin tahmini oku şehir genelinde graupel ve yağmur bekliyorum dedi. Ama bölgeden bölgeye yağış cinsi değişti.
Ben saf kar almadım
Bölgesel olarak yanıldın sen şehir için genelleme tahmin yaptın
Ben sade yağmur demedim graupel sonrası yağmur dedim
Dediklerinin dışında her şey oldu eren. Şehir fullden yağmur almadı sulu kar olanda oldu saf kar alanda
tahmincileri dinleyip fikirlerini benimsemek lazımmış demekki
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
Ben bir kaç gün önce bunun için mi heyecanlı olup mahalleye tatlı dağıttım.
Ne desem bilemedim ben bu dek mekanizmasını genel olarak beğenemedim evet büyük büyük geliyorlar, ama hem aralarında büyük mesafe var , hemde benzer rotalardan geliyorlar.
Sade yiyen bordo berelidir net .
Yoo gaayet lezzetli oluyor
Rezalet dibimden geçiyor kütle. Belki yağışı kar olarak alırdım.
Koskoca 200 m rakımda iki dakika yağan kardan başka bir şey görmedim,inanılmaz ya
Rakımla ilgili bir şeyler değil, yağışın merkezinde olup olmadığın, hangi kısımlarından etkilendiğin önemli. Rakım sana avantaj olarak sadece sıcaklık olarak yansır.
Bu sistem beklentimin altında kaldı kesinlikle dün akşam 15-20 dakika saf kar gördüm bu kadar.