Evlerin içi serinlemeye başladı..
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
850 hpa da +12 olmasına rağmen gölcükte sıcaklık neden bu kadar yüksek Eren?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ya ben geçmiş yıllardaki yazdıklarımı okudumda ne güzel günlermiş gerçekten okudukça mutlu oldum ama bir yandan da o günlere özlem duydum. şakacı yönüm daha üst seviyeymiş, büyüdükçe olgunlaştık işte.. 😊
-
Sonbahar hoşgeldin, tekrar tekrar anlat bize acı gerçekleri. Dünyanın imtihan yeri olduğunu mutlu olmanında imtihana kısa süre ara olduğunu anlat...
-
Yok artık :)))
Sıcak diyince akla deve soğuk deyince de kutp ayısı görseli gelmesinden daha normal bir şey göremiyorum. Soğuk kutuptan sıcak çölden gelir ya hani. He takip falan etmem bilmiyorum. Öyle diyorsan öyle paylaşılmıştır. Ona rağmen paylaşmakta hala bir sorun göremiyorum.
Uygulama da ChatGPT-4. 500 lira aylık ödeyerek kullanıyorumBence bahane bulmak yerine hak verebilirdiniz hayırlı forumlar uzatmayalım neyse artık.
-
deve bir cok yerde kullanlir. sigara markasi bile var. ozenti olmaz
Deveyi hava durumu içeriği olarak kullanmayı sadece o forum akıl etmişti. Ondan sonra hsnin x hesabı deve fotosu paylaşması şüpheli.
-
Bu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu arada bu fotoğrafı değil ama aynı şekilde deve ve fotoğrafları paylaşıyordu siz farklı bir fotoğraf kullansanızda o forumdan sonra bunları paylaştığınız için bir nevi özenti oluyor. Ama kötü niyetle söylemiyorum bunları sadece bilin istedim. O forumu pek sevmem hatta nefret ederim ama her zaman doğrusunu söylemeyi tercih ederim.
-
Bu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hangi uygulama bu ismini paylaşır mısın
-
Bizi Twitter’dan takip etmeyi
unutmayın.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlış anlaşılma olmasın ama bu deve fotoğrafını bir forumun sosyal medya hesabıda paylaşıyordu.
-
Bu sistemde hava genelde güneşli olduğu için serinlik pek hissedilmedi gece saatleri hariç.
-
UsTaD abi geçenlerde tartıştığımız için senden özür diliyorum, ufak bir yanlış anlaşılma oldu o gün. Affet beni senin iyi niyetini çok iyi biliyorum. Ama benim karekterim yanlış algılamalara maalesef açık
-
İstanbul diyagramı şimdilik ay sonu ekim başları gibi çok iyi 850 hpada 0 ın altına inen senaryo dahi var. Şimdilik burada kalsın zaman geçtikçe belli olur o tarihlerde ne olacağı. Eren
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merhaba bir sorum olacak, bu Kocaeli körfez ve gölcük taraflarının gündüz neyse de akşamın bu saati olmasına rağmen sıcaklığın hala 22 derecelerde olmasının sebebi nedir? Bu sene ilk defa böyle oldu normalde bu dönemde geceleri epey serin geçerdi, serinlik gelmesine rağmen sıcaklık hala 22 derece. Şimdiden teşekkür ederim. Marmara denizliyle bir ilgisi olabilir mi diyorum ama bilemedim
-
Bir inceler misin modelleri benim için, serin hava atağı şuan nerelerde ben nasıl bakacağımı bilmiyorum. Benim için detaylı araştırma yaparsan sevinirim.
-
Öğlen rüzgar kuvvetliydi o yüzden düştü sıcaklık ve ben avrupa yakasındayım serinleme daha doğuya gitmemiş olabilir modelin çözünürlüğüyle alakalıda olabilir
Bir inceler misin modelleri benim için, serin hava atağı şuan nerelerde ben nasıl bakacağımı bilmiyorum. Benim için detaylı araştırma yaparsan sevinirim.