Yağışın formatının düzelmesi lazım karla karışık yağmur var. İlerleyen saatlerde kar olur diye düşünüyorum
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslında sabırsızlıktan çok yağışın daha erken başlamasını istememdeki sebep uyku sorunum yeni yeni düzelmişken, gece geç yatıp uyku düzenimi bozmamak.
-
İstanbul akşam radara hazır olsun
Ben sabırsızım diye ecwmf ve icon yağışı akşam 8-10 civarında getirmiş konumum için 😅
-
Düşündüğüm gibi sağdan genişlemeye başladı daha fazlası olursa bir şeyler göreceğim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayat benim her anımı yaşşadıkçaaaa sevesim var aldırmam hiç yağmurlara benim güzel hatalarım var biraaaaaamnnn bile vazgeçmedim kendi yooollllhuuuuuuuuuuuuuuumdaaann
-
Genişlerse kar sulu kar veya karla karışık yağmur alabilirim. 3 tane yağış türü belirledim gelirse hangisi olacak acaba.
Benim konumumu akşam ilk kütleler güzel vuruyorda sonrası istikrarlı olmayacak gibi
-
20-21:00 civarı kar başlar kocaelide.
500 hpadan dolayı kar vermiştir pazartesi. 500 hpadan alıyordum zaten bende özgüvenimi.
-
Onların ıstanbul cu iyi bilirim onları zamanında kufurleserek çıktım o forumdan bursaya taş yağsın onu bile çekemezler illede ıstanbul oyle ıstanbul böyle
Hele birisi var o forumda tam bir ukala
-
Tamda ismimin hakkını vermeme ne denir peki???
Fuşşşşşşşşş😅😅😅😅
-
Meteorolojiyi seven, doğayıda sever kışın yükseklere çıkıp sisli alanda kamp yapmak, güzelim kamp ateşinde ısınıp yemek pişirmek ve oradaki manzarayla beraber yemek yemek hayalim.
-
yaz mevsiminde olur kamp kışın zor olur
Kışın kamp yapmak bence daha zevkli düşünsene gündüz sis basmış ve uzaklardan uğultuları geliyor..
-
Kendime dedim bari bu gece takip yapayım
Maalesef uykum var Güncellemeyide merak ediyorum
22:00 da yat, gece uyan güncellemeyi takip ettikten sonra tekrar uyu senin için en mantıklı yolu çizdim