Maalesef 2018 den beri bu forumda olmama rağmen hiç birinizle yüz yüze buluşamadım Whisper dayımla buluşmak için fırsatım vardı ama olmadı, bakalım ne zaman nasip olur...
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öğleden sonra erken kar sürprizi yaşar mıyız diyorum acaba
-
zamanında korona olmuşum farkında değilim koronadan kalma tat ve koku bozukluğum var bilimde parosmi deniyor bu duruma..
soğan sarımsak yiyemiyorum çürük kokusu ve tadı geliyor annem benim yemeğimi ayrı yapıyor 1 yıldır
-
Kulak çınlamasından bahsettim bu konuda şimdi saatlerdir sesi duyuyorum rahatsız oluyorum Allah belamı vermesin.
-
Şu dekleri 3 saat aralıklı gösteriyor ya sanki benim konumu hiç vurmuyormuşlar gibi oluyor paranoyak oluyorum Tövbe ya 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halbu ki vuruyor ha. İconda net belli oluyor vurduğu çünkü 1 saat aralıklarla yağışları gösteriyor o model.
-
Şu dekleri 3 saat aralıklı gösteriyor ya sanki benim konumu hiç vurmuyormuşlar gibi oluyor paranoyak oluyorum Tövbe ya 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok uzun zaman sonra bu kadar net bir soğuk hissettim ben de açıkçası
Rüzgar yönü karayel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur damlalarının sesini duydum, terapi gibi geldi
-
Dışarıda mis gibi soğuk var, 15 dakika bakkala gittim mükemmel deneyim.
-
dark and cold Arşivden cıkardım 24 Ocak 2016 eski evimizin önü denize sıfır konumdu kırmızı tofaş bizim arabaydı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel örtü olmuş bu rakıma göre.
-
Umarım geçer benim reflünün azalmasında eric bergi keşfetmem etkili olmuştu güzel videoları var açıkcası doktorlarımız biraz baştan savıyor hepsini genellemeyeyim ama bence öyle bitkisel takviyeler kullanabilirsin belki iyi gelen şeyler vardır bu duruma
Teşekkür ederim, çınlama yalnızca kulak sağır edilirse kesilirmiş ama öyle daha kötü olacağına inanıyorum
-
Bunlar aslında hastalık değil birazda zihnen olumlu telkinleme ile çözülebilir diye düsünüyorum tamamen kafada bitiyor yani
Alıştığımı belirttim zaten aklıma gelmediği zamanlar çınlamayı hissetmiyorum bile, ama şuan mesela bu sorunu sana belirtirken aklıma geldi yine ve çınlamayı duyuyorum.
-
Bu videoya baktın mı peki
Evet en ince detayına kadar her şeyi denedim. Araştırmalarım sonucu zaten çınlamanın tinnitusun bilinen tedavisi yokmuş. Sadece bilim insanlarına karşı umut ediyorum belki bu hastalığın çözümünü bulurlar diye.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şu iki videoya bakar mısın dostum
Merak etme 8 sene içerisinde her yolu denedim olmuyor, sadece YouTube den su sesi ve benzeri sesler açarak çınlamayı anlık geçirebiliyorum.
-
Varsa kronik kabızlık vb. bunlara da iyi geliyor bunları yaparsanız
Benim 8 senedir sol kulağım hafif çınlıyor, tavsiyen nedir? İlk zamanlar psikolojik olarak çok zorladı beni ama artık aklıma getirmedikçe çınlamayı hissetmiyorum bile. Sesli ortamlarda çınlamam maskeleniyor, ama özellikle yalnızken sessiz ortamlarda bariz çınlamayı tekrar duyuyorum.