97 rakımdan 50-60 rakıma geçmek çok koymaz bana umarım ileriki kış sezonlarında
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuradan şuraya geçebiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
-
Ev sahibi evi satacağı, için zor duruma geldik ve biz bu evde 10 senelik kiracıyız.
-
Önceki oturduğum mahalle denize sıfırdı seni çok iyi anlıyorum dostum
Allah başıma getirmesin umarım rakımı daha yüksek yere taşınırız, paramız hangi eve uygun gelirse oraya taşınacağız.
-
Mart ortasına kadar evimizden taşınacağız ısrarla çarşıya taşınmayalım diyorum çünkü rakımı daha düşük😅😅
-
Ben her görüşe saygı duyarım. Benim dediklerime karşı gelebilirsin, sonuçta benim göremediğim ama başkasının görebildiği bir parametre / detay olabilir. Yukarıda da belirtmiştim, yaşa ve gör sistemi diye. İstanbul için değil tüm Marmara için en elverişli zaman dilimi Pazar akşam saatlerinden Pazartesi sabaha kadar. Yağışı yakalayan yerlerde kky, graupel ve kar görülme ihtimali yüksek, buna Gölcük' te dahil.
Yazan ellerinize sağlık hocam, memnun oldum Eyvallah 👍👍👍
-
2008' den beri bu camiadayım, olan bilgi birikimimi paylaşıyorum sadece. Gerisi önemli değil, kullanıcı adımın altında ne yazdığını pek önemsemiyorum açıkçası.Tek üzerine durduğum, bilgi paylaşımı yapmak ve amatör meteorologları bu konuda heveslendirip araştırma yapmalarını sağlamak.
siz kocaeli gölcük 97 rakım için ne bekliyorsunuz pazar pazartesi günleri. Benden 20 kat bilgilisiniz belli erenle aramızda tartışma oluyor ama sizin dediklerinize karşı gelemeyeceğimden tahmininizi almak isterim.
-
Keşke yanlış anlamasan ben normal bir şekilde ifade ettim biraz sert tepki veriyosun
Düşünerek yaz o zaman kardeşim yanlış anladım kusura kalma o zaman.
-
Ne desem laf sokmaya çalışıyorsunuz, beni banlattırmaksa amacınız şimdi banlayın uğraşmayın Allah aşkına ya insanı övsek suç eleştirsek suç ne yapayım nasıl davranayım size ben Vallahi billahi çözemedim.
-
Adam yıllardır bu işi yapıyor zaten sadece sen tanışalı 8 gün oldu ya onu belirtmeye çalıştım anlaşılmamakla ilgisi yok
Bir forumda da görmüştüm onu ama tahminci rütbesi ile değil. Onun ismini kullanıyordu ikisi farklı kişiler mi
-
Anlaşılmaz insanlarsınız abimizin rütbesini kutluyoruz dediğiniz şeye bakın ya
-
Sen göreli 8 gün oldu sadece
Ne yaptım ben şimdi övmeyelim mi?
-
tengizman hocam 8 günde tahminci oldun helal olsun
-
EmreKaya özelini açar mısın