Hatay için sormadın umarım
Marmara konusunda Hatay için bir şey sormaz herhalde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatay için sormadın umarım
Marmara konusunda Hatay için bir şey sormaz herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecwmf fena verdi vortoksi
Sahiller sulu kar alır herhalde.
Ay'ın 30 undan sonra ana güncelleme soğuk senaryo.
Sanırsam İstanbulda yakın tarihte 5. 6 büyüklüğünde deprem olmuş ve minare yıkılmıştı. Malatyada yıkılmaya yatkın bina var ise oralarda maalesef bir yıkılma söz konusu olabilir. Umarım yanılırım.
Sinan ustanın hiç veri değerlendirdiğini veya meteoroloji dilinde anlatım yaptığını okumadım ama tahminleri tutuyor. Gizli meteorolog
28 Mart
Mart sonu yaz havası 😀
Bugüne kadar gelen - 6 lı sistemlerde 500 hpa zayıftı ve rüzgar yönü hep poyrazdı bu sistemde kar için daha iyi şartlar mevcut
En az bir kky garanti bulunduğun yere göre saf kara kadar gider.
Niye beğenmedin mi
Yok önceki daha güzeldi
Ömer profil fotonu diye değiştirdin ömer 🥹😀
Allah sizi ne etmesin, sabahtan beri konumumdaki sıcaklığı bilmiyorum.
Merhaba sitenize yeni üye oldum. Model yorumlarından hiç birşey anlamadım. Rica etsem bir özet geçebilirmisiniz ileriye dönük olarak.yorumlar çok karışık geldi biri var biri yok diyor digeri kış bitti diyor. Bir başka arkadaş şimdi değil daha sonra diyor.
Kısacası burada demek istemiş ki model yorumlarken, mantıklı yorumlayın. Herkeste farklı bir şey söylemesin bilgi kirliliği oluşuyor.
öğle
akşam
yok böyle 360 dönüş
O kadar hızlı dönmedi diyagramda saçmalamış görünüyordu zaten