Daha güney batılı
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ve şimdi bu modeli konuşuyoruz akşam tamamen bozar yada daha kuvvetli daha yaygın halde gelir orasını model takibi yaparak göreceğiz artık
Az çok detaylar belli oldu hocam. Ben kurtarıyorum kendimi herhalde 😅
-
Marmara'nın doğusuna gittikçe miktar artar tabiki
Pekii hocam Marmaranın doğusu batısında göre neden daha soğuk görünüyor sebebi nedir dün öyle gördüm.
-
Marmara'nın doğusuna gittikçe miktar artar tabiki
Doğru düşünmüşüm demek ki..
-
Anadolu yakasının özelikle dogusu Çekmeköy Pendik Tuzla Sancaktepe Alemdağ tarafları 5-15 cm kar örtüsü çeker bu görüntüler de bile
O zaman gölcük daha şanslıdır hocam 70 rakımdayım yırtarım diye tahmin ediyorum siz ne dersiniz fikrim hakkında.
-
Peki siz sehirgenelindemi kar bekliyorsunuz? Yoksa hiç yağmaz mi
Onu bölge sorumlularınına sor, benim bilgilerim sınırlı şimdi şu bu olacak dersem yanlış yaparım çünkü sistem daha tam oturmadı.
-
Bu arada otomatik kelime algılayıcı yüzünden kelimeler birbirine giriyor kusura bakmayın böyle bir sorunla karşı karşıyayım
-
Pazar günü İstanbul gibi şehirlerin sadece yükseklerin de kar bekleyenleri kınıyorum Twitterda bu Tarz tahminler gördüm gir kaç kez. Acaba 500 hpa ya rüzgar yönüne ve giren 850 hpa ya felan bakıyorlar mı
-
Ecmwf izmit diyagramı. Ay sonu sıcak çıkmış ama ortalamada yükselmiş o an
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sonrası ortalamaya yakın çıkmış ama 😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Neyse hepten rezil olmadım en azından elle tutulur bir haklı yönüm var, 😅
-
Sonrası ortalamaya yakın çıkmış ama 😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcak çıkacağını söylemiştim İstanbulada yapıştıralım
Demiştim sıcak çıkar diye.
Halen uyumadım Whisper abi
Uyku problemin uzun süre devam ederse psikiyatriste git serex veya cedrina diye ilaç yazar, ben cedrina sayesinde uyuyabiliyorum artık sadece arada sabahın 6 ya da 7 sinde uyanmalarım oluyor ama yarım saate geri uyuyabiliyorum. Yüzde 90 atlattım bu uykusuzluğu yanii.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.