İyi öğlenler kuaförde her türlü bakımımı yapıyoruz.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
1 güncellemeye bakar o diyagramların aşağı düşmesi
Uzun zamandır istikrarlı fakat o görüntü hocam, kesin değil ama şüpheli kategorisinde mesele.
-
Adam haklı olabilir. Fakat yorumunda kesinlik içeren ifadeler olduğundan soralım varsa bu konuya dair verisi,modeli ne için olmaz ne için gelmez ?
Diyagram görüntüsünde yukarı doğru hareketlenmeler var.
-
Banada yakışır bir rütbe ismi verirsiniz artık örneğin "karanlık ve soğuk" gibi.. Memnun olurum..
-
30 ocak sisteminin detayları 2 gün sonra azıcık belli olmaya başlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir sorum var sınırlı alan modellerinden yağışı kontrol ettim doğru düzgün bir yağış vermemiş karadeniz’in dek üretmesi lazım değil mi neden bu kadar kötü yağışa sahibiz. 500 hpa çok iyi.
-
Tam ekran yapalım, Güzel yağış
Şu kar yağışının yoğunluğunu kameralar tam olarak gösteremiyor ya hoşuma hiç gitmiyor.
-
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam canlı yayın ne zaman patron?
-
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni telefon almışsın abim
-
Ben yatıyorum, sizden bir ricam olacak gfs gece güncellemesinde olumlu veya olumsuz gelişmeler hakkında bana bir şeyler yazarsanız sabah kalktığımda okurum iyi geceler.
-
Bu sene poyraz canımızı okudu, gece vakti sıcaklık artıyor.
-
Bu sene kar göreyim diye kanser olacağım herhalde.
-
Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hadi biraz daha düş lütfen.
-
Herhalde düşey hız devreye girdi sıcaklık daha hızlı düşüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar güncelleme sona erdi de ne geldi ne gitti bir yorumlayacak arkadaş yok mu? İler ki günlerde nasıl bir hava gözüküyor?
Ay sonu sistemini çoğunlukla bozdu rakım sistemine döndü.