Ve saat akşamın altı buçuğu olmasına rağmen neden hala 25 derecesin? Ulan az ilerindeki İstanbul 20-21 derecelerde bu nasıl mümkün oluyor Eren
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben şuan için bu serinlemeden hiç bir şey anlamadım, gün boyu 27-28 derece oldu gölcük hadi neyse sabah tam serinleme olmayacağını biliyordukta da kardeşim öğleden sonra kuvvetli karayel çıktı nasıl 21-23 derecelere inemiyorsun ayıp yahu. Hadi onu geçtim, neden yüksek basınç etkisindeymişiz gibi gün boyu güneş vardı?
-
Ecwmf modeli saat 16:00-17 civarı İstanbulun tamamında sıcaklığın 20-21 derece civarına ineceğini tahmin ediyor. Az daha sabır rüzgarda ecwmfye göre karayel yönünden özellikle kuzey bölgelerde kuvvetli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben şimdi farkettim yanlış yazmışım tam tersi olacak bu arada
Hangisi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kendi ağzınla söylüyorsun Nisan ortalaması sence önümüzde ki 1 hafta ile orantılı mı
Ortalamalara diyeceğim laf yok, ama 20-22 dereceler sonbahar değerleridir İlkbahar değil, ayrıca sen İlkbahar havası diyerek daha da yanılmış oldun ilkbaharın sıcaklık ortalaması daha düşük. İlkbahar arkadaşında dediğin gibi sonbahardan daha soğuktur.
-
İlkbahar da mont giydiğimi hatırlamıyorum
Sen giymesen de çoğu kişi giymiştir nisanda dahi tek haneli dereceler mümkün. Ayrıca pazar akşamı İlkbahar değil sonbahar havası var sıcaklık 20 derece olacak çoğu kişi akşam ince mont hırka giyer.. Sen sonbahar sıcaklığını sadece 15-19 derecelerden ibaret zannediyorsun galiba. Sonbaharın maximum sıcaklığı 24- minimum sıcaklığı 13-14 derecedir
-
Şu saatleri inceleyelim
Yıldırım şimşek aktivitesi gördüğümüz bir veri var mı varsa paylaşır mısın
-
Ne yani sıcaklar bitti mi daha yeni alıştım ben
Sen benden daha iyi biliyorsun üstad😎
-
Yarın son sıcak, son sıcak olduğu için mutluyum ardından gelecek serinlemede güzel.
-
Yani ister bu işi kapayım, ister kapmayayım, Allahın bana verdiği şu nihai atmosfer aşkı için binlerce şükür, çok güzel bir duygu atmosfer sevdası.
-
Modelciysen daha çok üzülürsün 1 haftada değişiyor çünkü 😃
O yüzden artık modele bakıp tahmin yaparken çok daha tedbirli olacağım
-
Modele bakipta tahmin yapılmaz zaten fikir alınır
Şahsen modele bakipta tahmin yapmıyorum sadece
Ben tahminci değil modelciyim zaten, senaryolardan bir anlam çıkarıp fikir üretecek kadar zeki değilim 🤣
-
Böyle düşünüyorsan uzun vade tahmincisi olamazsın
Artık uzun vade tahmincisi olmak daha zor zaten bu Küresel ısınma ve modellerin tutarsızlığı sebebiyle. Ben orta vadeciyim. Ama arada sırada uzun vadeye de bakasım geliyor.
-
Senin mantığa göre İzlanda veya rusyada olan kar ortusude önemsiz
Ama orada ki kar ortuleri veya başka yerlerde ki kar yağışları kış tamini yaparken baz aliniyod
İzlanda ve Rusya da kar örtüsü olsa ne oluyor yine çoğu zaman aynı kuyuya düşüyoruz.
-
❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.