Sibirya direk kendi geliyor sanırım
Hocam 4-6 şubatta - 8 giriyor 500 hpada iyi ama bir şeyden dolayı kar olmaz diyorlar benimde kafam karıştı İstanbul gibi yerlere kar verdi mi?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSibirya direk kendi geliyor sanırım
Hocam 4-6 şubatta - 8 giriyor 500 hpada iyi ama bir şeyden dolayı kar olmaz diyorlar benimde kafam karıştı İstanbul gibi yerlere kar verdi mi?
1 tatlı kaşığı salçalı sos yedim direkt midemi yaktı. Kendimden nefret ediyorum 🙂
2018 yılından beri meteorolojik forumlardayım bu sene havalar sağolsun ilkdefa forumda takılmaktan bu kadar az keyif alıyorum. Abi hiç bir şey yok ki 2-3 haftadır bomboşuz. Kar adına gram bir şey yok bildiğin nisanda da yaşanması mümkün sıradan soğuklarla devam ediyoruz forumda hem aktiflik azalıyor hemde atmosfer aşıklarının canı sıkılıyor. Yahu yetti da bir şeyler olsun artık bu kadarıda ayıp hocam ya
850 hpa'da +0 -4 arası soğuklar girmese kışa dair hiç bir belirti olmayacak. O kadar sınırdayız.
Ahahahhah keşkeeeee, 😂😂
Yusuf sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun kim dedi sana 12-13 kar sistemi 19 kar sistemi
sistem varda biz mi göremiyoruz
O tarihlerde modeller kar veriyordu kısa süre ısrar ettiler tarih yaklaştıkça yok oldu.
Model sonlarını ben incelemiyorum size iyi takip etmeler.
Küfür ve isyana gerek yok.. Olmayınca olmuyor Yusuf
Takibe devam edelim
Ama abi bu sene kaçıncı oldu sinirden parmaklarımı yedim ya 1 değil 2 değil nasıl bir olayın içine düştük anlamıyorum ki
5-6 ocak sistemi kar getirebilir dedik olmadı, 12-13 ocağa odaklandık yine olmadı şimdide 18-19 ocak sisteminde de kazık yemek üzereyiz. Bu 2 oldu 3 te olmak üzere yani küfür etsem olmayacak hakaret etsem olmayacak ne diyeceğimi bilemedim. 2 sene üst üste kar almadık yine aynı şeylerle devam ediyoruz kimse kusura bakmasın ben model sonlarında verdiği sistem için gram sevinmem.
moral bozmayın ama yapacak birşey yokThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben moralimi bozmak için neden göremiyorum deniz etkili kar sağanakları vermiş. Donan yağmur mu kovalıyoruz sanki. Daha vade uzun yağış işi değişir şuan sadece kar vermesi yeterli.
Bu sistemi kral yapacak olay vortkesdir eğer soğukları bir tık daha güzel yakalarsak sadece sahil bandı değil iç kesimlerde nasibini alır
Hocam bu haliyle de örtü yapmaz mı sence sahillere dek bantları vermiş.
Ilk karlı sıstem 13-15 ocak arası
Sinan abi bile yanılmışken demek ki benim yanılma payım zaten yüzde binmiş😁