Bu model her seferinde beni kendisine muhtaç bırakıyor, sonra tokadı vuruyor.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir sıçrarsın çekirge iki sıçrarsın çekirge atasözünden düşünce alarak belki bu sefer tutturur mu diyorum
-
Saat 23:00 00:00 a doğru gfs İstanbulun Anadolu yakasının doğusuna ve güney Kocaeliye yanii benim oturduğum yerlere kar vermiş bekliyorum ama sıcaklık çok yavaş düşüyor.
-
Ecmwf iyi gelse bile sevinemem, malumunuz bu sene çok kötü.
-
Şuanlık sakinim kafaya takmıyorum 3 gün sonrada kötü şeyler göreyim bu kış sezonuna çöp damgasını basarım şubatta istediği kadar sistem indirsin. Sabrımı çok zorluyor bu sezon.
-
4 gün sonra sistem var mı yok mu belli olur gücü de az çok tahmin edilebilir.
3 günde olabilir bence bir günden öncede belli olur mu olur vallahi
-
Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.
Sıcaklık 0.1 derece artıyor yarım saat sonra 0.3 derece azalıyor.
-
3 gün sonra sistemin bize karşı olan niyeti az çok belli olmaya başlar. 1 hafta kala az bir şeyler söyleyebiliriz heralde.
-
Bi zahmet bunuda ver yanii.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben böyle bir kış sezonu görmedim.
-
En azından o tarihlerde afrika verseydin, diyagramda sıcak çıkar yırtardık.
-
Benim huyumdan daha beter huyu
Var bu modelin bugün kesinleştirdim.
-
Uzun vadede bile işkence çektirecek derecede ne büyük kişiliksin sen.
-
Bakalım ufak bir yayın olabilir
YouTube üzerinden yapsanız iyi olur benim için en uygun platform orası.
-
Rüzgar yönü karayel iş yapar mı dersiniz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.