Sıcaklığı 15-20 dakikada bir takip ediyorum 4 derece ve altına düştüğü zaman sokak lambalarını izleyeceğim.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Birde canlı yayın saatini 23:00 e çekerseniz 1 saat kadar sizinle olabilirim Sinan usta..
-
Facebook olabilir
Facebook olmasın kayıt olamıyorum telefon numaram bir hesaba bağlı o hesabında şifresini unuttum doğrulama kodu felanda alamıyorum.
-
Yağmur uzunca süredir
Poyraz sıcaklığı yükseltti senin orada sanırsam.
-
Castiello68 saatler ilerledikçe kar başlayacaktır. Özellikle akşama doğru ve akşam saatleri. Rakımını tam bilmiyorum ama genel olarak görsel olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sevindim dostum buna ama 1 hafta daha kullanmanı öneririm
EyvAllah sadece anlık rahatlama sağladı denilebilir sürmesem yarın yine başlar yanii.
-
Semih Ö. Dün gece elime sürdüğüm krem tahrişli bölgelerimi yumuşattı ve rahatlama sağladı ayrıca çirkin görüntüsünüde almış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünkü görüntü böyleydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu akşam ve gece gerçekleşecek düşey hız hadiseninden dün akşam haberim olmasa yatağa yatar görsel kar yağışına şahit olamazdım gece en fazla 00:30 a kadar uyumam umarım o saate kadar lapa lapa kar yağışını görürürüm yağışta kuvvetli..
-
Heh şimdi oldu
unnamedstreamable.com -
Ya ben kendi imkanlarım çerçevesinde şarkımın farklı versiyonlarını oluşturdum ama ekran kaydedici sesi aşırı veriyor cızırtılı ses oluyor o sorun olmasa paylaşacam yaptığım işiö
-
Bu arada ben çocukken kar'ı ağzımda tutup erittikten sonra dişimin arasından fıskiye yapardım 🙃
-
Güncellemeye az kalmış haberim yok, ne ara öğlen oldu saat..
-
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçmiş olsun.
-
Neyse ben yatacağım biraz daha oyalanırsam gündüz zombieland diyarlarında(yorgun olacağım) bu saate sonrası sabah zor kalkıyorum iyi geceler.
-
Benn okumayla maks performans gösteremiyorum uygulamalı, ve detaylı anlatımla her şeyi daha iyi yapabilirim.