The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
Elimde o krem var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
Elimde o krem var
Ellerimde hep bu şekilde aylardır deterjan tahrişi kaynaklı yara oluşumu var bu nasıl geçer bilen var mı
Gfs bize sistemi verirken sundukları
Ocak sonu düzgün sistem gelemezse şubat ortasında başlayan kışı ne edeyim ben 4-5 ay bir şey görmeyip 2-3 hafta şahit olduğum güzel sistemlerle mi yetineceğim.
Neden - 8 sokup dek veriyorsun, verdiğin yağışla pişman mı ettirmeye çalışıyorsun.
Ya - 8 de karayel almalıyız ya da, poyrazla en az - 10
Ya deniz etkisi kar yağışı iyide soğuk niye yetersiz sinir oldum ya.
Yakışıklı Ömer buraya kadar yeterli yorma kendini😎
Uzun süredir model paylaşımı yapmıyordum malum okul ders sınav final derken hepsi bitti yarıyıla girdik yarın inşallah herhangi bir güncellemeye talibim
Talip ol bakalım yakışıklı genç 😎
Dün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
Maalesef ne ben onlara ikna oldum, ne onlar bana. Orta yolu bulamadık.., 👍
21 ocak gecesine kocaeli gölcük için neden gfs kar vermiş? 850 hpada - 8 bile girmemiş, 500 hpa çok zayıf, Rüzgar poyraz. Havada da olsa kar beklentisine girmem lazım mı? Estimator
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne gibi spoiler vermişim modele baktım bu sıcaklığı uygun gördüm
İpucu vermişsin işte en azından
10.1 bende katılıyorum
Spoiler verdiğine göre kazanan belli oldu
1 derece
Canlı yayın açtım gelebilirsiniz