dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik ve muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan

O zaman iphone in daha iyi olup olmadığı kanıt niteliğinde değil tercih anlamında bir şey.

60hz ekranın ms değeri kullanılan panel tipide önemli bunuda biliyosundur umarım. Kız arkadaşımın iphone 14’ünün 60hz ekranını kullandıktan sonra benim 6s’in 50hz ekranı 10hz gibi geliyor gözüme

Yine bir 120 hz edemez dostum, o kadar paraya gidip 60 hz ekran koyamazlar o kadar paraya iphone dışında tüm telefonlar 120 hatta 144 hz ekran kullanıyor.

Her şeyin ortalamasını aldım zaten işlemci kamera her şey yazıyor düzgün okursan sevinirim. Ekran yenileme hızına görede telefon değerlendirilmez ayrıca

Nasıl değerlendirilmez, telefonun hızı konusunda en önemli etkenlerden ekran yenileme hızı 120 hz telefonu uzun süre kullan sonra 60 hz ekrana geç bakalım nasıl kasıyor gör.

iOs ve Android işletim sistemi 180 derece farklı. iOs işletim sisemini stabil bir şekilde çalıştırmak için iPhone'un özellikleri gayet yeterli oluyor. Benim şuan kullandığım iPhone11 telefonumdan özellikleri sözde daha iyi olan bir Android telefonum vardı öncesinde. Ben iPhone'a geçtiğimde hızı ve stabilliği karşısında ağzım açık kalmıştı. İşlemci olarak da Apple'ın kullandığı A13-14-15 Bionic işlemcileri şuan piyasada benim diyen en pahalı Android telefonların pek çoğundan daha iyi. Kamera olarak da sadece MP değerine bakarak karşılaştırma yapılmaz. Bir sürü parametre var ekstra olarak. Ben iPhone telefonların tek handikapının şarj olduğunu düşünüyorum hala onun dışında fiyatını tamamen hakkeden uzun ömürlü ürünlerdir iPhone'lar.

Sadece işletim sisteminden telefon övünülmez. Her şeyin ortalamasını alıp ona göre değerlendireceksin iphone 13 te bile 6 çekirdek ve 60 hz ekran kullanılıyor.

Çok doğru öncesinde ben de Android ve özellikle de Xiaomi savunucusuydum iPhone'a geçtikten sonra gerçekten dağlar kadar fark olduğunu deneyimledim. Halen 11 kullanıcısıyım ios17'den sonra bile herhangi bir donma kasma drop problemi yaşamıyorum

İşte ama beklentinin altında kalıyor özelliklerine göre pahalı. Daha iyisi olmalı o paraya göre.

Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.

Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine